Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-market-gaspcisi-yakalandi-11665

Market gaspçısı yakalandı

Pendik'te girdiği markette kasiyeri silahla etkisiz hale getiren Eren T., Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli ifadesinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gasp anları ise marketin güvenlik kameralarınca an be an kaydedildi.

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Pendik Doğu Mahallesi'nde bulunan bir markete giren gaspçı, kasada bulunan 4 bin 500 TL'yi silah zoruyla alarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri ve Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Marketin kasiyeri 18 yaşındaki T.D., "Kasada dururken siyah kapşonlu, siyah şapkalı ve siyah maskeli elinde poşet bulunan erkek bir şahıs, 5 paket sigara istedi. Ben sigaraları verdiğim sırada belinden çıkardığı tabancayla havaya bir el ateş etti. Sonra da kasayı boşalt dedi. Bunun üzerine kasada bulunan 4 bin 500 TL'yi kendisine verdim. Sigara ve paraları alan şahıs daha sonra yaya olarak kaçtı" dedi.

2 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Marketin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, gaspçının dışarıda bir süre beklediği sonra biraz dolaştıktan sonra markete girdiğini gördü. Şahsın görüntüsünü tespit eden ekipler, kasiyerin kaçtı dediği istikametteki güvenlik kamera kayıtlarını da inceledi. Yapılan araştırmalar sonucu gaspçının poliste kaydı bulunan 34 yaşındaki Eren T., olduğu belirlendi.

Gaspçının evine operasyon yapan polis, Eren T'yi gözaltına aldı. 2 adet tabanca ve tabancalara ait fişekler ele geçirilen Eren T:, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Eren T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar