Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777
/gundem/video-mustehcen-parti-hazirligini-polis-basmisti-fergio-house-sorusturmasinda-karar-17340

Müstehcen parti hazırlığını polis basmıştı: Fergio House soruşturmasında karar!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince, “Fergio House” isimli sosyal medya hesabı üzerinden müstehcen içerikli video ve fotoğraf paylaşımları yaptıkları, Büyükçekmece ilçesinde bulunan konutta müstehcen içerikli partiler düzenledikleri ve bu partiler sayesinde haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen şüpheli şahısların mal varlıklarına ve paralara el konuldu.

Müslim SARIYAR//12punto.com.tr

Büyükçekmece'de kiraladıkları bir villada yılbaşı için özel bir parti düzenleyip sosyal medyada müstehcen yayınlar yapmaya hazırlanan şüphelilere aralık ayında operasyon yapılmıştı. Şüpheliler ile ilgili yapılan araştırmalarda çektikleri videolarda tanınmamak için maske takarak sesini değiştiren ve Fergio House'un kurucusu olduğu iddia edilen iç mimar kardeşler Ferhat G. ve Serhat G.’nin aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından yapılan işlemlerin ardından gözaltına alınan toplam 19 kişi adliyeye sevk edildi.  Adliyeye sevk edilen Ferhat G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 18 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verilmişti.

MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

Devam eden soruşturma çerçevesinde; Ferhat .G.(32), Serhat .G.(32) ile S.G.C.(45) isimli kadın şahsın "Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerini Aklama" suçuna karıştıkları tespit edilmiş, şüpheli şahısların suç gelirleriyle elde ettikleri değerlendirilen mal varlıklarına 19.01.2024 tarihinde el koyma kararı alınmış, piyasa değerinin yaklaşık 85 Milyon TL olan; İzmir'de 1 daire, 1 arsa ve 1 tarla olmak üzere 3 taşınmaz ile 3 adet araca ve 3 şüpheli şahsın banka ve elektronik para hesaplarına el konuldu.

Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar