Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-mustehcen-parti-yapacaklardi-fergio-house-baskininin-detaylari-ortaya-cikti-13375

'Müstehcen parti' yapacaklardı: Fergio House baskınının detayları ortaya çıktı!

Instagram ve X isimli sosyal medya platformlarında Fergio House isimli sosyal medya hesabı üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaşan şahısların organize bir şekilde hareket ettikleri, müstehcen içerikli parti yapacaklarını duyurması üzerine Ahlak Büro Amirliği ekipleri İstanbul dahil 8 ilde eş zamanlı yaptıkları operasyonda 4'ü kadın 19 kişi hakkında gözaltına alındı. İki mimar kardeşin organize ettiği ve kiralık lüks villadan gözaltına alınan 16 kişi adliyeye sevk edildi.

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Instagram ve X adlı sosyal medya platformlarında Fergio House isimli sosyal medya üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaşan şahısların organize bir şekilde hareket ettikleri, müstehcen içerikli parti yapacakları ihbarı aldı.

Bu yönde çalışmalarını sürdüren Ahlak Büro Amirliği ekipleri İstanbul dahil 8 ilde yaptıkları operasyonda gözaltına alınan 4'ü kadın 19 kişiyi gözaltına aldı. Sorgularının ardından 4'ü kadın 16 kişi savcılığa sevk edildi. 

Yapılan operasyonda, 13 adet fantezi elbise ve kostüm, üzerinde geçersiz ibaresi bulunan 2000 adet sahte 100 dolar banknot, fantezi malzemesi olarak kullanılan eşyalar, şahıslara ait 19 adet cep telefonu ve 19 adet sim karta el konuldu. 

Ayrıca şüpheliler hakkında suçtan elde ettikleri gelirlerin tespiti amacıyla suç gelirleri çalışması başlatıldığı öğrenildi

LÜKS VİLLA KİRALIYORLAR

Yapılan operasyonun ardından detaylarda ortaya çıkmaya başladı. Serhat ve Ferhat G., adlı iki mimarın villayı kiraladıkları öğrenildi. Video çekimleri için profesyonel çekim ekibi tuttukları, lüks hayatları izlenimi verip güven sağladıkları ve bu yöntemle gruplara üye ettikleri öğrenildi. 

MASKE ÖZ GÜVEN İÇİN

İki kardeşin maske kullanma tercih etmelerinin en büyük sebebinin özgüven olmayı sağladığı ve görüntüler yayınlandığında kimsenin tanınmama garantisi nedeniyle etkinliklere katılım sağladıkları öğrenildi.

Haber Kaynağı : 12punto