Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/gundem/video-ozgur-ozele-parmak-sallamisti-fatih-portakaldan-selvi-kilicdarogluna-sert-sozler-5026

Özgür Özel'e parmak sallamıştı: Fatih Portakal'dan Selvi Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Gazeteci Fatih Portakal, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Özgür Özel’e parmak sallayarak “Bağırmanız hoş değil” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

CHP’nin 38. Kurultayı’nda seçim konuşması yapan Özgür Özel sahneden indikten sonra Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nu selamladı.

Özel, Selvi Kılıçdaroğlu ile el sıkışırken, Selvi Kılıçdaroğlu “Bağırmanız hiç hoş değil” diyerek Özel’e parmak sallamıştı.

" />

Selvi Kılıçdaroğlu’nun bu hareketi kurultayın en çok konuşulan olaylarından biri olmuştu. Gazeteci Fatih Portakal, Sözcü TV’de hazırlayıp sunduğu ana haber bülteninde Selvi Kılıçdaroğlu’nun bu hareketini eleştirdi.

Portakal, “Partinin genel başkanı siz misiniz yoksa Kemal Bey mi? Kemal Bey eylemde bile bulunmuyor. Siz kimsiniz? Siz bir genel başkanın eşisiniz ve sizin bu hareketi yapmanız o kadar çirkin bir hareketti ki. El hareketlerine bakar mısınız? Size ne oluyor? Siz kimsiniz? Kemal Bey’in demek ki arkasındaki onu etkileyen isimlerden bir tanesi olabilir.” dedi.

Haber Kaynağı : 12punto