Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-suleyman-cakir-seslendirmesiyle-drift-atmisti-ikincide-yakalandi-ehliyeti-iptal-edildi-11504

Süleyman Çakır seslendirmesiyle drift atmıştı: İkincide yakalandı ehliyeti iptal edildi

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri Pendikte drift yaparak sosyal medya üzerinden paylaşan kişinin E.İ olduğunu tespit etti. 22.885 TL para cezası kesilen E.İ'nin ayrıca aynı suçtan ikinci kez yakalandığı için ehliyeti de iptal edildi.

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntüler üzerine yaptıkları çalışmada, 19 Ağustos 2023 tarihinde Pendik Fidanlık sokak üzerinde drift atarak trafiği tehlikeye düşürdüğü görüntüleri sosyal medya üzerinde paylaşan E.İ olduğu tespit edildi. İki drift videosu üzerine yaptığı seslendirme ise dikkatlerden kaçmadı.

Gözaltına alınan E.İ'ye  67/1-D (Drift) maddesinden 20.342 TL, ayrıca araç üzerindeki eksiklikler ve kural dışı davranış sergiledikleri gerekçesiyle toplamda 22 bin 885 TL para cezası kesildi. 

EHLİYETİ İPTAL EDİLDİ

Driftten 5 yıl içerisinde ikinci kez yakalandığı için E.İ'nin ehliyeti süresiz olarak iptal edildi. Ayrıca E.İ'ye trafik güvenliğini tehlikeye sokmak maddesinden Pendik Çamçeşme Şehit Yüksel Taşpınar Polis Merkezi'nde adli işlem yapıldı.

"STRES BABACIĞIM STRES KENDİMİMİ KESEYİM"

Sosyal medyada iki drift görüntüsü paylaşan E.İ'nin videolarının üzerindeki seslendirme dikkat çekti. O videolardan birincisindeki seslendirmede, 'Stres babacağım stres. Kendi kendimimi keseyim. Ne yapayım' ikinci video seslendirmede ise, Hiçbir saygısızlık cezasız kalmaz. Bu saatten sonra sana ve senden kaç tane varsa, sülalene İstanbul'da saygısızlık yapma kapısı kapanmıştır' denilmesi dikkat çekti.

Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar