Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Yeni görüntüler ortaya çıktı: Özel harekat polisleri Bahçeli’nin elini öpmek için sıraya girmiş

Özel Hareket Başkanı Süleyman Karadeniz'in MHP lideri Devlet Bahçeli'nin elini öptüğü görüntülerle ilgili tartışmalar devam ederken, ortaya çıkan bir videoda özel harekat polislerinin Bahçeli'nin elini öpmek için sıraya girdiği görüldü.

Yeni görüntüler ortaya çıktı: Özel harekat polisleri Bahçeli’nin elini öpmek için sıraya girmiş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde bombalanan ve 51 polisin şehit olduğu Özel Hareket Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz, karşılama sırasında Bahçeli'nin elini öptü.

Gündeme oturan görüntülere tepki yağdı. CHP İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu emniyet müdürü derhal emekli edilmelidir" ifadelerini kullandı.

"BELKİ DE BU KESKİN BİR MESAJ"

12punto.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Büyüksipahi "El öpen özel harekatçı ve AKP'nin yeni medya planları" başlıklı yazısında kamuoyunun gündemine oturan görüntüleri değerlendirdi.

"MHP-AKP iktidarında, her gün en üst seviyede, en hayal edilemez olaylarla, en akıl almaz yolsuzluk aksiyonlarıyla, insan onurunun varlığını defalarca sorgulatan siyasi profil eylemleri ve davranışlarıyla şaşkınlıktan şaşkınlığa itiliyoruz" diyen Büyüksipahi, yazısında şu ifadeleri kullandı.

"Türkiye’de kimlerin MHP’ye yakın olduğunu herkes bilir. Ancak insanların bilmedikleri, belki de bilip başka bir strateji inşa ettikleri bir yaklaşım çerçevesinde gelişiyor bu tuhaf olaylar. Belki de bu bir keskin mesaj."

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Süleyman Karadeniz'in Devlet Bahçeli'nin elini öptüğü fotoğraf gündemdeki yerini korurken, bugün yeni görüntülere ulaşıldı.

 

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda özel harekat polislerinin sıraya girerek Bahçeli’nin elini öptüğü görüldü.


Haber Kaynağı : 12punto

Süleyman Karadeniz Devlet Bahçeli Özel Harekat