Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yunus Emre Göçer cinayetinde yeni görüntüler ortaya çıktı!

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud’un oğlu Hassan Sheikh Mohamud’un otomobille çarpıp ölümüne sebep olduğu motokurye Yunus Emre Göçer'in hayatını kaybettiği kazayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Söz konusu görüntüleri Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ paylaştı.

Yunus Emre Göçer cinayetinde yeni görüntüler ortaya çıktı!

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud’un oğlu Hassan Sheikh Mohamud, 30 Kasım’da Avrasya Tüneli Aksaray çıkışında motokurye Yunus Emre Göçer’e otomobil ile arkadan çarptı.

Kazadan sonra ağır yaralanan Yunus Emre Göçer, tedavi gördüğü hastanede 6 gündür sürem yaşam mücadelesini kaybetti.

Kazaya sebep olan Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Hassan Sheikh Mohamud ise iddiaya göre polis tutanağında ‘motokurye hatalı gösterildiği’ için karakoldaki ifadesinden sonra savcılığın karşısına bile çıkarılmadan serbest bırakıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mohamud hakkında yakalama kararı verse de şüphelinin 2 Aralık’ta tarifeli uçakla yurt dışına kaçtığı belirlendi.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Türkiye’nin konuştuğu kazaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kazanın hemen ardından çekilen görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerde motokurye Yunus Emre Göçer’in kanlar içerisinde yerde yattığı görülüyor.

“ONUN KATİLİNİ CEZALANDIRMAK BU ÜLKE İÇİN NAMUS MESELESİ OLMALI”

Özdağ paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yunus Emre Göçer Somalili tarafından ezildikten 20 dakika sonra yerde yatıyor. Anlık paylaşılmış. Hala ambulans gelmemiş. 2 otistik çocuk babası. Namusu ile para kazanma mücadelesi veriyor. Onun katilini cezalandırmak bu ülke için namus meselesi olmalı."


Haber Kaynağı : 12punto

Hassan Sheikh Mohamud Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud Yunus Emre Göçer