Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

İŞKUR'dan personel ilanı: 100 binden fazla işçi alınacak

İŞKUR 106 bin 597 personel işçi alımı için ilan verdi. Depo personeli, temizlik görevlisi, güvenlik ve koruma, aşçı iş ilanlarına başvurular İŞKUR e-Şube'den yapılacak.

İŞKUR'dan personel ilanı: 100 binden fazla işçi alınacak

İŞKUR e-şube üzerinden yapılan iş alımı ilanları birçok branş ve kontenjan dikkat çekiyor. 106 bin 597 açık iş ilanı ile iş arayan vatandaşları seçenek sunan Türkiye İş Kurumu, istihdam sağlamak üzere her gün yeni bir ilana yer veriyor. Turizm ve otelcilik personeli, temizlik görevlisi, güvenlik ve koruma, aşçı ve bulaşıkçı ilanları için başvurular başladı.

İŞKUR 106 bin 597 işçi alımı branş ve kontenjanları açık iş ilanları listesi açıklandı. Özel sektörle birlikte kamu kurumlarında çalışmak üzere alınacak personellerin de alımları paylaşılıyor.

İŞKUR PERSONEL ALIM İLANI

Çeşitli kurum ve branşlarda iş arayanlar İŞKUR e-şube ekranlarına yöneliyor. Mühendisten aşçıya, temizlik görevlisinden turizm ve otelcilik personeline birçok branşta ve şehirde iş ilanı açılıyor.

İş arayanlar kendilerine uygun ilanı bulmak ve uygun branşa yerleşmek iüzere açık ilanlar üzerinde araştırma yapıyor. İŞKUR'da dilerseniz kişisel bilgilerinize göre ilan araması yapabiliyor isterseniz açık ilanlar içinden uygun işi seçebiliyorsunuz.

106 bini aşan personel alımında satış danışmanı, depo görevlisi, aşçı, büro memuru, temizlik ve güvenlik görevlisi gibi birçok alan bulunuyor. Bilinen ilanların yanı sıra seramik imal işçisi, pizza ustası, kümes bakım işçisi, kuyumcu-Altın ve Gümüş İşleme gibi branşlar da yer alıyor.

İŞKUR kayıt ve başvuru adımları şöyle:

• Aradığınız pozisyon, meslek, nitelik, beceri ve firma bilgisini yazın.

• Çalışma yeri bilginizi yazın.

• Meslek, öğrenim durumu bilgilerinizi yazın.

• Bir işyeri seçin.

• Engelli veya vardiya gibi özel durum varsa seçimlerinizi yapın.

• İşyeri unvanını yazın.

• Son olarak en altta sağda bulunan 'Ara' seçeneğini işaretleyin.

Bu adımlarla size uygun güncel İŞKUR ilanlarını görüntüleyebilir ve tercihinize göre başvurularınızı hemen gerçekleştirebilirsiniz.


Haber Kaynağı : 12punto

iş ilanı işçi İŞKUR meslek personel alımı