Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP Kızılcahamam'da toplanıyor: 'İstanbul' ve 'Ankara' ayrıntısı

31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin istişare ve değerlendirmelerine devam eden AKP, Kızılcahamam'da yeniden kampa girecek. 541 belediye başkanının yer alacağı kamp için ayrıca il başkanlıklarındaki değişimin de ele alınacağı kaydedildi.

AKP Kızılcahamam'da toplanıyor: 'İstanbul' ve 'Ankara' ayrıntısı

AKP, Kızılcahamam’da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 541 belediye başkanı ile İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirecek.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, kampta, belediye başkanları, bütçe sorunu, borçların fazlalığı, personel maaşlarını ödemedeki güçlükler ve bürokratik engeller gibi sıkıntıların bizzat Erdoğan’a iletilecek. 

Sekiz bakan sunum yapacak. Genel merkez yönetimi bölgelerindeki belediye başkanlarıyla koordinasyon toplantıları gerçekleştirecek.

541 BAŞKAN 750 ÜYE KATILACAK

30 Haziran Pazar günü başlayıp üç ün sürecek olan kampa 12’si büyükşehir, 12’si il, 347’si ilçe, 170’i belde olmak üzere toplam 541 belediye başkanının yanı sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bakanlar, bakan yardımcıları, MYK üyeleri, belediye meclisi üyeleri ile genel yerel yönetimler teşkilatı katılacak. Toplantıya yaklaşık 750 parti üyesinin katılımı bekleniyor.

ANKARA VE İSTANBUL AYRINTISI

Gazete Pencere'den Nuray Babacan'ın haberine göre; Şimdiye kadar 15 civarında il başkanı görevden alınırken İstanbul ve Ankara il başkanlarının görevden alınıp alınmayacağı merak ediliyor. 

İddiaya göre; bu isimlerin görevden alınacaklar listesinin başında yer aldığı, ancak yerine atanacak uygun isim bulunamadığı için geciktiği yorumları yapılıyor. 


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Kızılcahamam Kampı 31 Mart Yerel Seçimleri