Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kent lokantası, Nevşehir, Manisa... AKP MKYK'da Arınç'a yerel seçim tepkisi

31 Mart yerel seçimlerinde 17 seçim sonra ilk kez 2. parti konumuma düşen AKP'de seçim değerlendirmeleri devam ediliyor. Son olarak AKP MKYK'da Bülent Arınç'ın oğlu Mücahit Arınç'ın Manisa'yla ilgili sözlerine Erdoğan'ın tepki gösterdiği iddia edildi.

Kent lokantası, Nevşehir, Manisa... AKP MKYK'da Arınç'a yerel seçim tepkisi

31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden 20 gün geçmesinin ardından AKP'de seçim değerlendirmeleri devam ediyor.

MANİSA TEPKİSİ

Son olarak AKP MKYK'da, AKP’li Bülent Arınç'ın oğlu Mücahit Arınç'ın Manisa'da MHP’li adayın desteklenmesini eleştirdiği, Erdoğan'ın ise “Manisa’da ne yapacaktık? MHP’li belediye” çıkışını yaptığı kaydedildi.

"İYİ PARTİ TEPE TEPE KULLANSIN"

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre; Erdoğan’ın eski AKP’li, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın, İYİ Parti’den seçilmesinin örnek gösterilmesine “kızdığı” ve “Ahlaksızın tekiydi. Bizden belediye başkanı adayı yapılırken geçmişini araştırmadık. Ancak daha sonra yaptıklarıyla kendini ele verdi, yakalandı. İYİ Parti tepe tepe kullansın” tepkisini gösterdiği iddia edildi.

KENT LOKANTASI TEPKİSİ: 'SAÇMA FİKİR'

Toplantıda ayrıca İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kurduğu kent lokantalarına ilişkin “İmamoğlu kent lokantalarını anlattı, buradan oy aldı. Biz ise hizmetlerimizi anlatmada yetersiz kaldık” eleştirisine “Kent lokantasının neyi var? Kent lokantasıyla bu seçimi aldıysa yazıklar olsun” yanıtını verdiği de belirtildi.

Bunun üzerine de AKP Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın, MKYK üyesinin ifadelerini de eleştirerek, “Kent lokantası fikri saçma” çıkışını yaptığı ileri sürüldü.


Haber Kaynağı : 12punto

AKP MKYK Bülent Arınç Mücahit Arınç Rasim Arı Manisa Büyükşehir Belediyesi İBB Kent Lokantası Cumhurbaşkanı Erdoğan