Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Arda Turan'ın hayatı belgesel oldu

Eski futbolcu, yeni teknik direktör Arda Turan hakkında olan ‘Arda Turan: Yüzleşme’ belgeseli, 2024'ün ilerleyen dönemlerinde dünya genelinde 240'ten fazla bölge ve ülkede yayınlanacak. Arda Turan belgeseli hakkında, "Bu, sadece başarılarımı ve hatalarımı anlatan bir belgesel değil" açıklamasını yaptı.

Arda Turan'ın hayatı belgesel oldu

Prime Video, Türk futbolunun uluslararası alanda en başarılı oyuncularından biri olan Arda Turan'ı konu alan yeni belgesel Arda Turan: Yüzleşme’nin çekimlerine başladı.

Arda Turan: Yüzleşme belgeseli; Lewandowski-Unknown, Giannis: The Phenomenal Journey, Kelce, All or Nothing: Arsenal, All or Nothing: Manchester City, Bayern Münih-Efsanenin Perde Arkası gibi; Prime Video’nun spor dünyasının başarılı isimleri ve takımlarıyla ilgili belgesellerinin en yeni üyesi olacak.

'YANLIŞ ANLATTIM BAZEN DE YANLIŞ ANLAŞILDIM'

Arda Turan belgeselle ilgili yaptığı paylaşıma, "Ben, Arda Turan. Bu hayatta büyük mutluluklar yaşadım, sayısız başarılar elde ettim; sevindim, üzüldüm, güldüm, ağladım. Çok sevdim, çok fazla sevildim. Yanlış anlattım bazen de yanlış anlaşıldım. Bu, sadece başarılarımı ve hatalarımı anlatan bir belgesel değil. Bu, kendimle yüzleşme hikayem. Beni ben yapan her şeyle, beni ben yapan herkesle birlikte" notunu düştü.

Arda Turan: Yüzleşme, döneminin en yetenekli, en sevilen ve bir o kadar da tartışılan Türk futbolcusu Arda Turan'ın kendisiyle yüzleşmesini konu alacak.

İzleyiciler belgeselde, başarılı bir futbolcunun zaferlerini, karşılaştığı zorlukları ve kararlı ruhuna şahit olurken aynı zamanda hatalarını ve kariyeri hakkındaki itiraflarını da keşfedecekler.

Belgesel, Arda Turan'ın saha içinde ve dışındaki inişleri ve çıkışlarını ele alarak manşetlerin ardındaki Arda Turan’ı görülmemiş bir şekilde sunacak.


Haber Kaynağı : 12punto

Arda Turan Prime Video

İlgili Haberler