Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminden ilk kareler yayınlandı

Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğini üstlendiği 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminde yer alan oyuncu Ertan Saban’ın merakla beklenen ilk kareleri sosyal medyada paylaşıldı.

'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminden ilk kareler yayınlandı

1930’lu yıllar Türkiye'sini ve genç Cumhuriyeti anlatan, güçlü kadrosu ve merakla beklenen hikayesi ile 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin 29 Ekim’de vizyona girmesi planlanıyor.

Salih Bademci, ilk Türk operasının bestecisi ve Devlet Sanatçısı unvanını alan Ahmet Adnan Saygun'u, Ahmet Rıfat Şungar yazar, sinemacı ve heykeltıraş Münir Hayri Egeli'yi, Okan Yalabık İstiklal Marşı'nın bestecisi Zeki Üngör'ü, Birce Akalay ilk Türk opera sanatçısı kadın olan Nimet Vahide Hanım'ı ve Ertan Saban Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracak.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Saygun'un eşi Mediha Hanım rolünde Melis Sezen, Nükhet karakteriyle Şifanur Gül, Süleyman karakteriyle Mehmet Özgür ve sürpriz bir rolle Bensu Soral da yer alıyor.

BİR CUMHURİYET ŞARKISI FİLMİ HAKKINDA

1930'lu yıllar Türkiye’sine ayna tutan “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor.

Filmde Salih Bademci Ahmet Adnan Saygun’a, Ahmet Rıfat Şungar Münir Hayri Egeli’ye, Ertan Saban Mustafa Kemal Atatürk’e, Şifanur Gül Nükhet’e, Melis Sezen Saygun’un eşi Mediha Hanım’a, Birce Akalay Nimet Vahid’e, Okan Yalabık Osman Zeki Üngör’e, Mehmet Özgür Süleyman’a hayat veriyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Bir Cumhuriyet Şarkısı Ertan Saban Atatürk Mustafa Kemal Atatürk

İlgili Haberler