Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ebru Ceylan, Cannes'da: 'Büyük heyecan duyuyorum'

77. Cannes Film Festivali başladı. Açılış töreninde jüride yer alan Ebru Ceylan da dünya basınının karşısına çıktı. Ceylan, "Jüri olarak burada olmaktan büyük heyecan duyuyorum" dedi.

Ebru Ceylan, Cannes'da: 'Büyük heyecan duyuyorum'

77. Cannes Film Festivali önceki gün yapılan açılış töreniyle start aldı.

25 Mayıs’ta sona erecek festival, jüri üyelerinin kırmızı halı geçişi gerçekleşti. Başkanlığını “Barbie” filminin yönetmeni Greta Gerwig’in üstlendiği jüride yer alan Ebru Ceylan da diğer jüri üyeleriyle birlikte dünya basınının karşısına çıktı.

'HEYECAN DUYUYORUM'

Altın Palmiye ödüllü 2014 yapımı “Kış Uykusu” filminin senaristlerinden biri olan Ebru Ceylan, açılış öncesi şöyle konuştu: "Festivaller ve ödüller bir filmi değerlendirmek için mutlak bir sonucu işaret etmez. Filmler hakkında düşünmek ve konuşmak benim için çok önemli. Ama aynı zamanda büyük bir sorumluluk. Jüri olarak burada olmaktan büyük heyecan duyuyorum."

FESTİVAL JÜRİSİ

Başkanlığını Greta Gerwig’in yaptığı jüride Ebru Ceylan’ın yanı sıra “Dolunay Katilleri”nin yıldızı Lily Gladstone, Fransız oyuncu Eva Green, Lübnanlı yönetmen Nadine Labaki, İspanyol yönetmen-senarist Juan Antonio Bayona, İtalyan oyuncu Pierfrancesco Favino, Japon yönetmen Kore-eda Hirokazu ve Fransız oyuncu Omar Sy yer alıyor.


Haber Kaynağı : AA

77. Cannes Film Festivali Cannes Film Festivali Ebru Ceylan