Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Efsane filminin galası Çorum'da yapıldı

Başrollerinde Ahmet Kural ve Cengiz Bozkurt'un yer aldığı, yönetmen koltuğunda ise Selçuk Aydemir'in oturduğu 'Efsane' filminin ilk galası Çorum'da yapıldı.

Efsane filminin galası Çorum'da yapıldı

Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Serdar Gökhan, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş, Sadi Celil Cengiz ve Elif Ongan gibi oyuncuların yer aldığı Efsane filminin galası Çorum'da gerçekleşti.

Çorumlu yurttaşların ilgi gösterdiği gala gecesine Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşkın’ın yanı sıra oyunculardan Ahmet Kural, Ayhan Taş, Sadi Celil Cengiz, Elif Ongan, Cemile Canyurt ve Tuana Tezsay katıldı. 

7 bin yıllık yoğurdun sırrını eğlenceli bir dille anlatıldığı film 2 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak.

'İNŞALLAH BOL GÜLERSENİZ'

Filmde Özgür ve Sadık isimli ikiz kardeşe hayat veren Ahmet Kural, "Çorum’da olduğum ve burada çekimleri yaptığımız için çok mutluyuz. Aramızda olmayan oyuncu arkadaşlarımız adına da çok teşekkür ederim, hepsinin selamı var. İnşallah bol bol gülersiniz. Biraz klişe olacak ama biz çok güldük eğlendik. Çorum'un doğa harikası, tarihi hepsini filmde göreceğiz" diyerek Çorumlulara teşekkür etti.

Efsane filminin İstanbul galası ise 1 Şubat’ta Zorlu PSM’de yapılacak. 

EFSANE FİLM KONUSU

Çorum’da yaşayan Sadık ve ailesi binlerce yıllık aile geleneği olarak yoğurtçuluk yapmakta, yoğurtlarının lezzeti ve şifasıyla bilinmektedirler. Bu efsane yoğurdun sırrı ise ailenin en büyüğü olan Dede tarafından saklanmakta ve yoğurtları o yapmaktadır. Ancak bir yaz günü dedenin evinin çatısına kar yağması her şeyi değiştirecektir...

Efsaneye göre sırra sahip olanın çatısına yaz günü kar yağarsa o sır başkasına aktarılmalı, aileden başka birine el verilmelidir. Eğer verilmezse, ailenin başına büyük felaketler gelecek ve helak olacaklardır.

Bir an önce el verilmesi için Yoğurtçuoğlu ailesinin tüm fertleri bir araya gelmelidir. Buna Sadık’ın İstanbul’da yaşayan ve ailesiyle görüşmeyen ikiz kardeşi Özgür’de dahildir.

İkiz kardeşler Sadık ve Özgür binlerce yıldır nesilden nesile aktarılan efsane yoğurdun sırrını Dede’lerinden alabilmek için amansız bir mücadeleye girişeceklerdir.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Kural Efsane Film

İlgili Haberler