Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Feyyaz Yiğit'e benzerliğiyle dikkat çeken Gibi oyuncusu Koray Yumurtacı ilk kez konuştu: 'Feyyaz Yiğit beni izlemeye gelmiş'

Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizisinin tanıtım afişinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'a benzerliğiyle dikkat çeken 3 kişi yer almıştı. Dizide, 'Yılmaz' karakterine hayat veren Feyyaz Yiğit'e benzerliğiyle öne çıkan Koray Yumurtacı 12punto.com.tr'ye konuştu.

Feyyaz Yiğit'e benzerliğiyle dikkat çeken Gibi oyuncusu Koray Yumurtacı ilk kez konuştu: 'Feyyaz Yiğit beni izlemeye gelmiş'

Burak DEMİRBAŞ-12punto.com.tr

Exxen'de yayınlanan Gibi dizisinin 5. Sezon 1. Bölümü yayınlandı.

Gibi severlerin merakla beklediği dizide geçtiğimiz günlerde dikkat çeken bir gelişme yaşanmıştı.

Gibi dizisinin hayran sayfasında Feyyaz Yiğit'e benzerliğiyle dikkat çeken bir kişinin paylaşımlarının altına birçok kişi Feyyaz Yiğit'i etiketlemişti. Bu gelişmenin ardından 5.sezon tanıtımında başrollerde yer alan Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'a benzerliğiyle dikkat çeken 3 kişi yer aldı.

Yiğit'e benzeyen Koray Yumurtacı ise 12punto'ya konuştu.

Yumurtacı, Gibi serüveninin nasıl başladığına ilişkin, "Sosyal medyadan görmüşler, Twitter'dan ve Instagram'dan. Oradan benzetmiş diziyi izleyenler, Feyyaz Yiğit'i etiketlemişler" dedi. 

Yumurtacı, kendisiyle Yiğit'in iletişime geçip geçmediği yönündeki soruya ise, Yiğit'in değil film yapımcılarının iletişime geçtiği yanıtını verdi. 

KAÇ BÖLÜMDE YER ALACAK?

Yumurtacı, dizideki rolüne ilişkin olarak ise, "Rolü ilerleyen zamanlarda alacağız. 2 bölüm alacağız herhalde" dedi. 

Yumurtacı ayrıca, daha çok yeni sezon çekimlerinde yer aldığını kaydederken; kendisinin dublör olarak çağrıldığını belirtti.

FEYYAZ YİĞİT İLE İLİŞKİSİ

Koray Yumurtacı,  Feyyaz Yiğit'in kendisini izlemeye geldiğini ve fotoğraf çekildiklerini belirterek, henüz Gibi dizisiyle ilgili aralarında bir konuşma geçmediğini belirtti. 


Haber Kaynağı : Burak Demirbaş

Feyyaz Yiğit Gibi Dizisi Koray Yumurtacı