Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gibi'nin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit dizinin kaç sezon daha çekileceğini açıkladı? Film olacak mı?

EXXEN'de yayınlanan Gibi dizisinde Yılmaz karakterine hayat veren Feyyaz Yiğit, Ölümlü Dünya 2 filmine ilişkin soruları yanıtladığı sırada Gibi'nin kaç sezon çekileceğine ve film olup olmayacağına ilişkin soruları yanıtladı.

Gibi'nin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit dizinin kaç sezon daha çekileceğini açıkladı? Film olacak mı?

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın yer aldığı Gibi dizisinin kaç sezon çekileceğine ilişkin Feyyaz Yiğit açıklamalarda bulundu.

Şimdiye kadar 4 sezon çekilen dizinin 5. sezonu için Feyyaz Yiğit sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak çekimlere başlandığını duyurmuştu. Feyyaz Yiğit Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Gibi 5. sezon çekimlerimiz başlamıştır" ifadelerine yer verdi.

KAÇ SEZON ÇEKİLECEK?

Ölümlü Dünya 2 filmine ilişkin soruları yanıtladığı sırada Gibi'nin kaç sezon çekileceğine ve film olup olmayacağına ilişkin soruları da yanıtlayan Yiğit, Gibi'nin kaç sezon süreceği ve planlanan bir sezon süresi olup olmadığına ilişkin soruya, "Bizim kafamızda bir şeyler var ama birazcık da ne hissettiğimize bakmak istiyoruz. Yapısı itibariyle insanı zorlayan bir iş. Bazı hikayalerimiz var ki genişletip masaya açsak belki onu film yapardık diyoruz mesela" diye yanıt verdi.

GİBİ FİLM OLACAK MI?

Film olacak mı sorusu üzerine ise, "Film olmaz. Bence olmamalı. Gibi ne zaman biter bilmiyorum ama bittiği noktada bir risk alıp yeni bir şey deneyip gerekirse rezil kepaze olmamız gerektiğini düşünüyorum ben. İçimden gelen şey o oluyor. O kendisini ne zaman doyuracak o belli değil ama ömür boyu yapılacak bir şey değil" dedi.



Haber Kaynağı : 12punto

Feyyaz Yiğit Ölümlü Dünya 2 Gibi Dizisi