Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gibi'nin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit'ten dikkat çeken açıklama: 'Beni hasta eden şey...'

"Gibi" dizisinde oynadığı Yılmaz karakteri ile gönüllere taht kuran Feyyaz Yiğit bu sıralar gişe rekorları kıran "Ölümlü Dünya 2" filmiyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Feyyaz Yiğit, "Hayatta dev ihtiyaçlarım yok ki, büyük paralar için karar vereyim. Zaten kendi yaşadığım hayata göre daha bile fazla param var" dedi.

Gibi'nin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit'ten dikkat çeken açıklama: 'Beni hasta eden şey...'

"Gibi" dizisinde oynadığı Yılmaz karakteri ile gönüllere taht kuran Feyyaz Yiğit; geçen sezon Disney Plus’tan aldığı astronomik teklife rağmen Exxen’de kalmayı tercih etmişti.

Birsen Altuntaş’a konuşan Feyyaz Yiğit'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"BİR BÖLÜMÜN İÇİNDEN 2 GÜN ÇIKAMAYINCA..."

“Hayatta dev ihtiyaçlarım yok ki, büyük paralar için karar vereyim. Zaten kendi yaşadığım hayata göre daha bile fazla param var. İçimde ‘Dur gideyim şunu alayım, dur şunu yapayım’ gibi bir hayalim yok… Hayalini kurduğum şeyler düşük bütçelerle hallolabiliyor… Dolayısıyla beni motive eden şey para olmuyor… Beni hasta eden şey kafayı taktığım bir şeyi bir süre halledememek oluyor. Gibi’de yazmakta olduğum bir bölümün içinden iki gün çıkamayınca agresif birine dönüşüyorum. Hayatımı, duygularımı doğrudan etkileyen şeyler bunlar oluyor…”

Yapımcısı Barış Ayaztaş’ın mali işlerle ilgilendiğini belirten Feyyaz Yiğit “Bir de hem çok yakın arkadaşım, hem de para pul konusunda hiçbir şey bilmeme imkan sağlayan birisi var Barış Bey… Dolayısıyla para onun derdi olsun diyorum. O düşünsün parayı… Ben ondan öğreneyim. ‘Paramız yok’ dediğinde bakacağız çaresine… Varsa da tamam…” dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Feyyaz Yiğit Exxen Ölümlü Dünya 2 Gibi Dizisi