Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gülse Birsel duyurdu: 'Aile Arasında 2' geliyor

Gülse Birsel, 'Aile Arasında'nın devam filminin geleceğini duyurdu. Birsel, detayları açıklanmayan filmin senaryosunu yazmaya yaz aylarında başlayacak.

Gülse Birsel duyurdu: 'Aile Arasında 2' geliyor

Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı, vizyona girdiği 2017 yılında beş milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen 'Aile Arasında'nın devam filmi için hazırlıklar başladı.

Başrolünde Demet Evgar ve Engin Günaydın'ın yer aldığı 'Aile Arasında'nın devam filmi hakkında Oksijen TV'ye konuşan Birsel, senaryoyu yaz döneminde yazacağını duyurdu.

1 Aralık 2017 tarihinde vizyona giren Aile Arasında toplamda 5 milyon 289 bin 51 seyirci tarafından izlendi.

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği film tüm zamanların en çok izlenen filmleri listesinde onuncu basamakta yer alıyor.

Filmin geniş oyuncu kadrosunu Evgar ve Günaydın'ın yanı sıra Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Devin Özgür Çınar, Su Kutlu, Ayta Sözeri ve Deniz Hamzaoğlu oluşturuyor.

AİLE ARASINDA KONUSU

Gülse Birsel'in yazdığı Aile Arasında, eşi tarafından terk edilen Fikret'in bir kız isteme için baba rolüne girmesi sonucu gelişen olayları konu ediniyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Engin Günaydın Gülse Birsel Demet Evgar Erdal Özyağcılar Aile Arasında

İlgili Haberler