Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Haliç Müzik Festivali başladı: Goran Bregoviç sahne alacak

İstanbul Sanat, 4-9 Mart tarihleri arasında dünyanın müziğini Haliç Tersanesi'nde İstanbul'a taşıyor. Bu akşam (4 Mart) 19.00'da başlayacak festival, 6 gün boyunca ücretsiz açıkhava konserleriyle İstanbullu dinleyicilerle buluşacak.

Haliç Müzik Festivali başladı: Goran Bregoviç sahne alacak

Açılışını 4 Mart Pazartesi akşamı 19.00’da Kolektif İstanbul konseriyle yapacak olan festival, saat 21.00’de ise dünyaca ünlü sanatçı Goran Bregoviç'i ağırlayacak.

Aga B ve Bandosu, Şanışer & Sokrat & Kamufle, Anatolian Session, Hey! Douglas, Bedük, Büyük Ev Ablukada, Yasemin Mori, Ece Seçkin ve Duygu Soylu’nun sahne alacağı İstanbul Haliç Festivali’nin kapanış konserini ise KÖFN verecek.

Kapı açılış saati 15.00 olan festivalde katılımcılar konser dışında karnaval oyunlarına katılabilecek, yeme-içme alanlarında vakit geçirebilecekler.

KONSERDE SAHNE ALACAK İSİMLER

Şehrin yeni yaşam merkezi İstanbul Sanat’ta gerçekleşecek altı günlük İstanbul Haliç Festivali’nde, 5 Mart Salı akşamı Aga B ve Bandosu ve Şanışer & Sokrat & Kamufle; 6 Mart Çarşamba akşamı Anatolian Session ve Hey! Douglas;

7 Mart Perşembe akşamı Bedük ve Büyük Ev Ablukada; 8 Mart Cuma akşamı Yasemin Mori ve Ece Seçkin; 9 Mart Cumartesi akşamı ise Duygu Soylu ve KÖFN İstanbullularla buluşacak.

Konserlerin ücretsiz biletleri İstanbul Senin uygulaması üzerinden temin edilebilir.

PANAYIR ALANINDA KADIN EMEĞİ PAZARI

4-9 Mart 2024 tarihleri arasında her gün 15.00’te kapılarını açacak olan festivalde kurulan panayır alanında ziyaretçiler, konserlerin başlama saati olan 19.00’a kadar Kadın Emeği Pazarı’nda alışveriş yapabilecek.


Haber Kaynağı : 12punto

Haliç Müzik Festivali konser Yaşam

İlgili Haberler