Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Kızıl Goncalar'ın yapım şirketi RTÜK'ten karar bekliyor

İktidara yakın medya ve bazı cemaatler tarafından hedef alınan "Kızıl Goncalar" dizisinin yapımcısı Gold Film, RTÜK'ün vereceği karara saygılı olduğunu belirterek, "Türk Milleti adına doğru kararı vereceklerine inancımız tamdır" dedi.

Kızıl Goncalar'ın yapım şirketi RTÜK'ten karar bekliyor

Gold Film, "Kızıl Goncalar" dizisiyle ilgili yapılan eleştirilere ve RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in inceleme başlatılmasıyla ilgili açıklamalara yanıt verdi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"RTÜK Başkanımız Ebubekir Şahin Bey ve sayın üyelerimizin Türk Milleti adına doğru kararı vereceklerine inancımız tamdır. RTÜK'ün vereceği her karara saygılıyız. Yapım şirketi olarak başından beri hukuk kuralları içerisinde hareket etmekteyiz. Türk televizyonculuk tarihinde önemli bir yere sahip olan ve geniş kitlelere ulaşan projelerimize devam edeceğiz."

Bu açıklama, dizinin RTÜK tarafından incelenmesi ve RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in kişisel hesabından yaptığı duyuru sonrasında geldi. Dizi, iktidara yakın medya ve bazı cemaatler tarafından hedef alınmış ve çekim yapılan mekan izinleri iptal edilmişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Ebubekir Şahin Kızıl Goncalar RTÜK