Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kızılcık Şerbeti dizisi için Cannes’da gece düzenlenecek

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan uluslararası televizyon pazarı MipTV’de, Gold Film imzalı dizisi Kızılcık Şerbeti için gece düzenlenecek.

Kızılcık Şerbeti dizisi için Cannes’da gece düzenlenecek

Nisan ayında Cannes’da düzenlenen televizyon dünyasının 80’den fazla ülkeden uluslararası ünlü televizyoncu ve dağıtımcıyı buluşturan MipTV’de, Kızılcık Şerbeti dizisinin başarısını kutlamak için bir organizasyon düzenlenecek.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; MipTV’nin ikinci günü olan 9 Nisan’da İzzet Pinto tarafından düzenlenecek geceye; Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, senaristleri Melis Civelek ve Zeynep Gür, yönetmeni Ketche ile oyunculardan Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç ve Sıla Türkoğlu katılacak.

Oyuncuların organizasyonda giyeceği kıyafetleri Lady Gaga’nın tasarımcısı olarak adını tüm dünyaya duyuran ve başarılarından dolayı 2019 yılında Kraliçe 2. Elizabeth tarafından 'Yüksek Onur Unvanı'na layık görülen Zeynep Kartal hazırlayacak. 

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU

Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. 'Kızılcık Şerbeti' doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.


Haber Kaynağı : 12punto

Sıla Türkoğlu Kızılcık Şerbeti Cannes

İlgili Haberler