Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

MESAM 37. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği (MESAM), 37. kuruluş yıl dönümünü gala ve ödül töreniyle kutladı.

MESAM 37. kuruluş yıl dönümünü kutladı

İstanbul'da gerçekleşen galaya sanat ve iş dünyasından yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Sunuculuğunu Zafer Kiraz üstlendiği galada Kahramanmaraş depremi ve Filistin’de yaşanan katliam kısa bir filmle hatırlatıldı.

6 Şubat depremi ve Gazze katliamı olmasaydı galanın daha farklı formatta olacağını söyleyen MESAM Genel Başkanı Recep Ergül, MESAM üyelerinin birbirinden değerli ölümsüz eserlere şarkılara imza attığını her birinin gönüllerde taht kurduğunu ifade etti.

'ÖNÜMÜZDEKİ YIL HİZMETE GİRECEK'

MESAM’ın binasının önümüzdeki yıl hizmete gireceğinin sözünü veren Ergül, "Sizler değişim dediniz, reform dediniz, bu görevi bize verdiniz. MESAM tarihinde ilk defa 2 bin kişinin genel kurula katılacak olması MESAM tarihinin en önemli olayıdır" dedi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Galada Cumhuriyet'in 100. Yılı Özel Ödülü'nü Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy adına Telif Hakları Genel Müdür Yardımcısı Serhat Dalgıç aldı.

Cumhuriyet'in 100. Yılı Özel Atatürk Ödülü ünlü sanatçı Sabahat Akkiraz’a verildi.

Galada, dizi ve film müziği yapımcısı Toygar Işıklı’ya başarı ödülü, Erkin Koray Onur Ödülü İskender Doğan’a, İlham Gencer Onur Ödülü İlhan Şeşen’e, Celal Güzelses Onur Ödülü de İzzet Altınmeşe’ye verildi.

En iyi çıkış yapan sanatçı ödülü ise Norm Ender’e verilirken, Hakkı Bulut, Mithat Körler ve Zekai Tunca gibi isimlere de 35. yıl özel ödülü takdim edildi.


Haber Kaynağı : 12punto

İlhan Şeşen Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği