Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Netflix Türkiye'de şubat ayında neler var?

Netflix Türkiye, Şubat ayında da birbirinden farklı içeriklerle izleyicileri karşılayacak. İşte öne çıkan yapımlardan bazıları...

Netflix Türkiye'de şubat ayında neler var?

Netflix'in şubat ayına iddali giriyor.

Uygulamada yer alacak bazı içerikler şu şekilde:

2 Şubat:

"Orion and the Kingdom": Hayal gücü kuvvetli bir çocuk, devasa ve güler yüzlü yaratık Karanlık'la gece boyunca yaptığı unutulmaz yolculukta korkularıyla yüzleşir.

8 Şubat:

"One Day": David Nicholls'un aynı isimli romanından uyarlanan yapım, mezuniyet gecesini birlikte geçiren Emma ve Dexter'ın hayatlarını konu alır.

"Rick and Morty" (7. Sezon): Parlak zekalı Rick ve huysuz torunu Morty'nin alternatif boyutlardaki talihsiz serüvenleri devam ediyor.

9 Şubat:

"A Killer Paradox": Ardı ardına kasten işlemediği cinayetlere bulaşan bir üniversite öğrencisi ile kurnaz bir dedektif arasındaki kedi-fare oyununu konu alan yapım.

14 Şubat:

"Kül": Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür'ün başrolde olduğu yapım, gizemli bir kitabın sayfaları arasında gizlenen bir hikayeyi ortaya çıkarır.

"Aşk Oyunu": Gina Rodriguez ve Tom Ellis'in başrolde olduğu yapım, mezuniyet gecesini birlikte geçiren Emma ve Dexter'ın hayatları iç içe geçerken beklenmedik bir aşkı konu alır.

16 Şubat:

"Einstein ve Atom Bombası": Einstein'ın Nazi Almanyası'ndan kaçışının ardındaki olayları arşiv görüntüleri ve Einstein'ın kendi sözleriyle ele alan belgesel-drama.

22 Şubat:

"Avatar: The Last Airbender": Popüler animasyon dizisinin canlı çekim uyarlaması.

Ayrıca, belirtilen tarihlerde yayınlanacak diğer içerikler de bulunmaktadır. Programda yer alan diziler, filmler ve belgeseller arasında çeşitli türlerde yapımlar bulunmaktadır. Netflix'in Şubat ayı programının tamamı için resmi açıklamaları takip etmek önerilir.


Haber Kaynağı : 12punto

Netflix