Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ödüllü film 'Kar ve Ayı', BluTV'de yayınlanacak

Dünya prömiyerini 47. Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapan, 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Selcen Ergun’a 'En İyi İlk Film' ile Merve Dizdar’a 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülleri kazandıran ‘Kar ve Ayı’ BluTV’de yayına giriyor.

Ödüllü film 'Kar ve Ayı', BluTV'de yayınlanacak

Merve Dizdar ve Saygın Soysal'ın başrollerinde yer aldığı 'Kar ve Ayı' adlı filmde Asiye Dinçsoy, Erkan Bektaş, Derya Pınar Ak, Onur Gürçay ve Muttalip Müjdeci onlara eşlik ediyor.

Selcen Ergun’un senaryosunu Yeşim Aslan’la beraber yazdığı, psikolojik gerilim unsurları taşıyan ‘Kar ve Ayı’ da kışın bitmek bilmediği uzak bir kasabaya atanan genç bir hemşirenin oradaki erk ilişkileri, sır ortaklıkları ve şüpheyle yüzleşme hikayesi anlatılıyor.

ÇOK SAYIDA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Türkiye-Almanya-Sırbistan ortak yapımı ‘Kar ve Ayı’, 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi İlk Film ile En İyi Kadın Oyuncu ödülü, Amerika’nın köklü festivallerinden 66. San Francisco Uluslararası Film Festivali’nde Yeni Yönetmenler Ödülü, Belgrad Uluslararası Film Festivali’nde Eleştirmenler Ödülü, Brüksel Cinemamed Uluslararası Film Festivali’nde Cineuropa Ödülü, Frankfurt Türk Film Festivali’nden En İyi İlk Film Jüri Özel Ödülü ve Bergwelten Film Festivali’nden de En İyi Film Büyük Ödülü’nü kazandı.

KAR VE AYI FİLMİ KONUSU

Aslı, bitmek bitmeyen kışın dışarıyla bağlarını kestiği, kış uykusunda erken uyanan ayı söylentilerinin kulaktan kulağa yayıldığı bir kasabaya hemşire olarak atanmıştır. Bir gece, kasabadan bir adamın ortadan kaybolmasıyla kendisini adım adım su yüzüne çıkan güç ilişkilerinin, sır ortaklıklarının ve şüphenin içinde bulur.


Haber Kaynağı : 12punto

Altın Portakal Film Festivali Merve Dizdar Kar ve Ayı

İlgili Haberler