Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Oppenheimer'a sansür uygulandı

Oppenheimer'ın dijital film ve dizi platformu Prime Video'da yayınlanan kopyasının sansürlü olduğu ortaya çıktı. Türkçe izleme seçeneği dahi bulunmayan kopyada, sigara ve çıplaklık içeren sahnelerin sansürlenmesi tepki çekti.

Oppenheimer'a sansür uygulandı

Christopher Nolan'ın 7 Oscar ödüllü filmi 'Oppenheimer', Amazon'un dijital film ve dizi platformu Prime Video'da yayına girdi.

Platforma, filmin Hindistan'da gösterime giren sansürlü kopyasının eklendiği öğrenildi.

Filmin sigara içilen sahnelerinde İngilizce ve Hintçe kamu spotunun yer aldığı kopyada, alt tarafa “Smoking Kills”, yani “Sigara İçmek Öldürür” uyarısı eklendi.

Filmin Prime Video'da yayınlanan versiyonunda ayrıca, daha önce Hindistan'daki gösterimlerinde de tartışma yaratan, Florence Pugh'un çıplak olduğu sahneye uygulanan sansür gözlerden kaçmadı.

OPPENHEİMER FİLM KONUSU

Christopher Nolan'ın yönettiği film, Amerikalı bilim adamı Julius Robert Oppenheimer'ın (Cillian Murphy) hikayesini ve İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilmesindeki rolünü anlatıyor.

Fizikçi Julius Robert Oppenheimer, İkinci Dünya Savaşı sırasında Manhattan Projesi'nin bilimsel lideri yapılmıştır.

Fakat o ve eşi Kitty (Emily Blunt), bu kararın hem kendi hayatlarında hem de bütün dünyanın üzerinde bu kadar büyük bir etkiye sahip olacağını tahmin bile edemezdi.


Haber Kaynağı : 12punto

hindistan Oppenheimer Prime Video Christopher Nolan