Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

'Şahsiyet' dizisinin Fransız uyarlaması 'Mémoire Vive' geliyor

Haluk Bilginer'in başrolünde oynadığı ve büyük beğeni toplayan "Şahsiyet" dizisinin Fransız uyarlaması "Mémoire Vive", 2024 yılının ilk yarısında prodüksiyona girecek.

'Şahsiyet' dizisinin Fransız uyarlaması 'Mémoire Vive' geliyor

Fransız televizyonu için ‘Mémoire Vive’ adıyla uyarlanan ‘Şahsiyet’ dizisi, 2024 yılının ilk yarısında prodüksiyona girecek. İlk sezonunda 22, ikinci sezonunda ise dört bölüm planlanıyor. Onur Saylak yönetmenliğinde ve Hakan Günday senaristliğinde hazırlanan dizinin Fransız versiyonu, kadın baş karakterle farklı bir yorum kazanacak. Clémentine Célarié, Esther Lefevre karakteriyle başrolde olacak.

RaniniTv’nin Deadline üzerinden aktardığı habere göre, Calt Studio’nun M6 kanalı adına üretimini üstlendiği ‘Mémoire Vive’, ‘Şahsiyet’ ile aynı dönemde prodüksiyona başlayacak.

Beta Film’in uluslararası dağıtımını üstlendiği dizinin duyurusu, Canneseries etkinliğinde gerçekleştirilen bir gösterimde yapıldı. Haluk Bilginer’in Uluslararası Emmy ödülüne layık görüldüğü 'Şahsiyet’in Meksika uyarlaması ‘Before I Forget’ (Asesino del Olvido) daha önce yayınlanmış ve Damián Alcázar ile Paulina Gaitán başrollerde yer almıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Haluk Bilginer Şahsiyet Uluslararası Emmy Ödülü