Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Serenay Sarıkaya'dan 'Şahmeran' açıklaması: 'İnanarak hayata geçirdiğimiz bir projeydi'

Netflix dizisi Şahmaran, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ve her yıl medya, sanat, spor ve iş dünyasından isimlerin katıldığı Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde '2023 Yılının En Beğenilen Dijital Platform Dizisi Ödülü'nün sahibi oldu. Dizinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya, "İnanarak hayata geçirdiğimiz bir projeydi" açıklamasını yaptı.

Serenay Sarıkaya'dan 'Şahmeran' açıklaması: 'İnanarak hayata geçirdiğimiz bir projeydi'

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisinin oylarıyla belirlenen, 34 farklı kategorideki ödülün sahiplerinin açıklandığı etkinlikte, Tims&B Productions imzalı Netflix dizisi Şahmaran, '2023 Yılının En Beğenilen Dijital Platform Dizisi' seçildi.

11 Ocak Perşembe akşamı, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ödül törenine, dizinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz katıldı.

'GURUR VERİCİ'

Ödülü birlikte teslim alan dizinin başarılı yıldızları Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz, duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Şahmaran çok inanarak hayata geçirdiğimiz bir proje, dizimizin sizler gibi köklü bir üniversitenin öğrencileri tarafından da takdir görmesi gurur verici. Dizimize bu ödülü layık gördüğünüz için çok teşekkür ederiz. İkinci sezonumuz da çok yakın, beklemede kalın!"

ŞAHMERAN KONUSU NEDİR?

Şahsu (Serenay Sarıkaya), annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana'ya gider ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedir.

Onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedirler. Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona aşık olur. Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de aşkın gücünü keşfedecektir.


Haber Kaynağı : 12punto

Burak Deniz Serenay Sarıkaya Şahmaran

İlgili Haberler