Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

The Batman hayranları bekleyecek: The Batman Part II ertelendi

Sinemaseverlerin beklediği The Batman Part II'nin vizyon tarihi bir yıl ertelendi. 3 Ekim 2025'te vizyona girmesi planlanan film, 2 Ekim 2026'da gösterime girecek.

The Batman hayranları bekleyecek: The Batman Part II ertelendi

Warner Bros., DC hayranlarının heyecanla beklediği The Batman Part II filminin vizyon tarihini bir yıl ertelediğini duyurdu.

The Batman adlı film, büyük beğeni toplamıştı ve hayranlarının ikinci filmi sabırsızlıkla beklemesine sebep olmuştu.

Bugün yapılan açıklamalarda, The Batman Part II olarak adlandırılan filmin vizyon tarihinin bir yıl ertelendiği bildirildi. Filmin asıl çıkış tarihi 3 Ekim 2025 olarak belirlenmişti. Ancak bugün Warner Bros.'un yaptığı takvim güncellemesi, bu tarihin 2 Ekim 2026'ya ertelendiğini gösterdi. Bu da filmle ilgili bekleyişin bir yıl daha uzayacağı anlamına geliyor. İlk filmle arasındaki süre ise 4 yılı bulacak. Ertelenme kararının nedeni olarak geçtiğimiz yıl yaşanan yazar grevi gösterildi. Buna göre, yazarlar arasında uzlaşma sağlanamadığı için senaryo tamamlanamadı.

The Batman Part II'nin eski vizyon tarihinin yerine, Maggie Gyllenhall'un yönettiği ve Christian Bale'ın başrolünde olduğu Frankenstein uyarlaması film The Bride geçecek.

Robert Pattinson'ın Batman filmlerinin evreninde geçen ve Colin Farrell'ı yine Penguen olarak göreceğimiz "The Penguin" adlı bir dizi de bu yıl yayınlanacak. Henüz kesin bir çıkış tarihi belirlenmemiş olan bu yapım, HBO tarafından hazırlanıyor.

The Batman filmleri, James Gunn'ın yönettiği ve 2025'te yayınlanacak olan The Superman filmiyle aynı evrende yer almıyor. Gunn, ayrıca DC evreninde geçecek ve Andy Muschietti tarafından yönetilecek ayrı bir Batman filmi üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Bu da ilerleyen yıllarda Robert Pattinson'a ek olarak başka bir Batman karakterini görmemize olanak tanıyacak.


Haber Kaynağı : Webtekno

batman