Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Türk oyuncular, Cannes Film Festivali'nde

Birbirinden iddialı filmlerin Altın Palmiye için yarıştığı Cannes Film Festivali'ne aralarında Pınar Deniz, Meryem Uzerli ve Birce Akalay'ın olduğu birçok ünlü isim katıldı.

Türk oyuncular, Cannes Film Festivali'nde

Fransa'da düzenlenen 77. Cannes Film Festivali'nde Türk oyuncuların rüzgarı esmeye devam ediyor. 

Pınar Deniz bir markanın elçisi olarak festivale katıldı.

Dünyaca ünlü film festivallerine sık sık katılan Meryem Uzerli, kırmızı halıda yürüdü. Oyuncu, o anları sosyal medya hesabında paylaştı.Birce Akalay da sosyal medya hesabından Cannes paylaşımı yaptı.

CANNES FİLM FESTİVALİ HAKKINDA

Cannes Film Festivali (Fransızca: Festival de Cannes), Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes kentinde her yıl genellikle Mayıs ayında düzenlenen uluslararası film festivalidir. Festivale dünyanın her yanından ve her türden yeni filmler katılır. Festivalin en prestijli ödülü Altın Palmiye'dir.

Cannes Film Festivali, Avrupa'daki en önemli 3 film festivalinden biridir. Altın Palmiye için her yıl ortalama 20 film yarışır. Kazananlar, uluslararası sanatçılardan oluşan jüriler tarafından belirlenir. Cannes Film Festivali'nde verilen yarışma ödülleri Altın Palmiye, Büyük Ödül, En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Senaryo, En İyi Kısa Film ve Jüri Ödülü'dür.


Haber Kaynağı : 12punto

Birce Akalay Cannes Cannes Film Festivali Meryem Uzerli Pınar Deniz