Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ünlü müzisyen Frank Darcel uçurumdan düşerek hayatını kaybetti

Fransız müzisyen Frank Darcel, Ribadeo'a uçurumdan düşerek vefat etti. Cesedi kasaba sakinleri tarafından bulunan müzisyenin ölümüne ilişkin soruştuma başlatıldı. 65 yaşındaki tanınmış sanatçının kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacak.

Ünlü müzisyen Frank Darcel uçurumdan düşerek hayatını kaybetti

Fransa'da Ribadeo'daki Os Castro plajının girişinde bir erkek cesedi bulundu. Yapılan inceleme ve görgü tanıklarının ifadesi sonucu cesedin ünlü Fransız müzisyen ve yazar Frank Darcel'e ait olduğu anlaşıldı

Darcel'in uçurumdan atlayarak hayatına son verdiği tahmin ediliyor. Müzisyenin birkaç gündür Ribades'teki pansiyonda kaldığı öğrenildi.

Frank Darcel'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatılırken cesedine otopsi yapılacak.

Aslen Plessala'lı olan tanınmış Fransız yazar, müzisyen ve müzik yapımcısı Frank Darel bir doktorun oğluydu. Tıp okurken her şeyden vazgeçip kendini müziğe adadı. 2000 yılında bir yangında kulak zarlarını kaybedince müziken uzaklaşmak zorunda kaldı. Bu dönemde yazarlığa merak saldı.

İyileşmesinin ardından 2010'de Republik grubuyla sahnelere döndü. Daha sonra siyasete atıldı. Rennes Belediye Başkanlığı'na aday olsa da kazanamadı.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Frank Darcel müzisyen