Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/kultur-sanat/video-cagatay-ulusoy-basrolde-kubranin-ikinci-sezon-yayin-tarihi-belli-oldu-36351

Çağatay Ulusoy başrolde: Kübra'nın ikinci sezon yayın tarihi belli oldu

Netflix, Taylan Biraderler imzasıyla, Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı, konusu ve anlatımıyla konuşulan Kübra’nın 2. sezon tarihini video ile duyurdu.

Yapımını OGM’nin üstlendiği ve Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan Kübra, yapay zeka ve insan ilişkileri arasındaki ince çizgiyi etkileyici bir hikayeyle anlatıyor.

Tüm sırların ortaya çıktığı dünyada, Gökhan seçimini yapmıştır. Ancak onun bu seçimi, hem sevdikleri hem de ona inananlar için daha büyük bir mücadelenin başlangıcıdır. Ailesini ve peşinden gelenleri korumak için her şeyi göze alan Gökhan, bedeli ne olursa olsun kazanmak zorundadır.

Kübra, 2. sezonunda da senaryosu ve oyunculuklarıyla izleyiciyi derin düşüncelere sevk eden bir deneyime ve heyecan dolu bir yolculuğa davet ediyor.

Kübra 2. sezonu, 6 Haziran'da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix'te.

KÜBRA KONUSU

Gökhan, İstanbul'un arka mahallelerinde yaşayan sıradan bir gençtir. Hayatının aşkıyla evlenme hayali kuran Gökhan'ın hayatı, SoulTouch isimli uygulamada Kübra isimli bir hesaptan gelen "Sen farklısın!" mesajıyla değişir.

Mesajı ilk başta önemsemeyen Gökhan, Kübra'nın kim olduğunu zamanla öğrenir. Kübra, Gökhan'a kimse tarafından bilinmeyen olaylarla ilgili uyarılarda bulunan bilgiler vermektedir.

Gökhan, bu gerçeği kabullenmesiyle zorlu bir yolculuğa çıkar. Destekçileriyle çıktığı bu zorlu yolculukta, çeşitli düşmanlarla karşılaşır.

Haber Kaynağı : 12punto