Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Zeynep Bastık: 'Bu mucizeler bana motivasyon verdi'

Şarkıcı Zeynep Bastık’ın yeni şarkısı 'Lan', dünya starlarının yarıştığı Spotify Global 50 listesinde 21’inci sıraya kadar yükseldi. Bastık, "Bu mucizeler silsilesi kendi dilimizde dünya listelerini sallayabileceğimizle ilgili bana inanılmaz bir motivasyon verdi" dedi.

Zeynep Bastık: 'Bu mucizeler bana motivasyon verdi'

Şarkıcı Zeynep Bastık’ın 8 Mart’ta yayınladığı yeni şarkısı 'Lan' Spotify, YouTube ve Apple Music listelerinde zirveye çıktı.

'Lan', dünya starlarının yarıştığı Spotify Global Top 50 listesine giren tamamı Türkçe ilk şarkı olma başarısını da gösterdi.

Zeynep Bastık, mutluluğunu şu sözlerle ifade etti

"Bir rüya mıydı yaşadığımız hâlâ inanamıyorum. 1 haftadır dünyanın en çok dinlenen şarkıları listesindeyiz. Türkçe bir şarkıyla 21’e kadar yükseldik, Spotify’da günlük 3 milyon dinlemeye yaklaştık. Tüm platformlarda farklı rekorlar kırıldı. Bu mucizeler silsilesi kendi dilimizde dünya listelerini sallayabileceğimizle ilgili inanılmaz bir motivasyon verdi bana. Ama her şey siz ‘Lan’ı bu kadar sevdiğiniz için oldu."

Zeynep Bastık’ın yeni şarkısı 'Lan', YouTube’da 17 milyon izlenme barajını aştı, Spotify’da da 20 milyon dinlenmeye ulaştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Zeynep Bastık YouTube Spotify şarkı

İlgili Haberler