Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0624
Dolar
Arrow
34,1295
İngiliz Sterlini
Arrow
44,5429
Altın
Arrow
2955,0000
BIST
Arrow
9.002

Ünlü sunucu Seda Selek Halk TV’ye veda etti (Seda Selek kimdir?)

Halk TV Ana Haber'in sunuculuğunu üstlenen Seda Selek, 3 yıldır çalıştığı kanaldan ayrıldığını duyurdu.

Ünlü sunucu Seda Selek Halk TV’ye veda etti (Seda Selek kimdir?)

Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroğlu’nun, kanalın ana haber bülteni sunuculuğu için Sözcü TV’de program yapan Ece Üner’le anlaştığı ortaya çıktı.

Bu gelişme üzerine Halk TV’den ayrılık haberi geldi.

Halk TV Ana Haber'in sunuculuğunu üstlenen Seda Selek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 3 yıldır görev yaptığı kanala veda ettiğini duyurarak, son yayınına çıktı.

Seda Selek, sosyal medya paylaşımında, "Bugün son yayınım" ifadelerini kullandı.

Selek, yayından sonra yaptığı paylaşımda ise "Halk TV'ye bugün veda ettim. Her zaman yanımda olan, desteğini, sevgisini gösteren, her daim dayanışma ruhuyla çalışan tüm ekip arkadaşlarıma, Suat Toktaş ve Cafer Mahiroğlu’na teşekkürlerimle. Çok güzel bir üç yıldı" ifadelerini kullandı.


SEDA SELEK KİMDİR?

1980 yılında İstanbul'da doğan Seda Selek, Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu. 1999 yılında Kuşdili Eğitim Merkezi'nde altı ay süresince, TRT spikerleri, tiyatrocu ve seslendirme sanatçılarından diksiyon ve spikerlik eğitimi aldı.

Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra 2000 yılında Number One TV'de sunuculuk yaparak medya sektörüne adım atmıştır. Ardından 24 TV'de Kadınlar Meclisi adlı programda sunuculuk yapan Seda Selek, aynı kanalda Günün Manşeti adlı programı da sundu.

TGRT Haber, TV8, Haber Global gibi kanallarda sunuculuk ve moderatörlük yapan Selek, son olarak Halk TV'de görev almaya başlamıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Cafer Mahiroğlu Ece Üner Seda Selek Halk TV