Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tesla Cybertruck renkli görünüyor! Yeni kaplama Seçenekleri Tanıtıldı

Tesla, uzun zamandır beklenen Cybertruck modeli için yeni renk kaplama seçenekleri sundu. Satin Rose Gold, Satin Abyss Blue ve Slip Grey renk seçenekleri, Cybertruck'a yepyeni bir görünüm kazandırıyor.

Tesla Cybertruck renkli görünüyor! Yeni kaplama Seçenekleri Tanıtıldı

Elektrikli otomobil sektöründe lider konumda olan Tesla, Cybertruck modeli için yeni renk seçenekleri sunmaya başladı. Tesla'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bu yeni kaplama seçenekleri 6.000 dolardan başlayan fiyatlarla tüketicilere sunuluyor.

Cybertruck'ın orijinal çelik rengi dışında farklı renklerde kullanılmasını isteyen müşteriler için sunulan bu yeni seçenekler, Tesla'nın internet sitesinde detaylı olarak incelenebilir. Tesla, bu renkleri "Satin Rose Gold", "Satin Abyss Blue" ve "Slip Grey" olarak adlandırdı.

Tesla'nın internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, bu yeni renk seçenekleri paslanmaz çelik gövdeye uygulanan kaplamalar olarak sunuldu. Kaplama malzemesi birinci sınıf kalitede olup, standart vinil kaplamalardan daha kalın ve çevre dostu. Ayrıca, bu kaplama çizilmelere karşı kendini onarabilme özelliğine sahiptir ve aracın gövdesini korur.

Ancak, Tesla Cybertruck'ına bu yeni kaplama seçeneklerinden birini tercih eden müşterilerin ilave bir bedel ödemeleri gerekiyor. Satin Rose Gold ve Satin Abyss Blue için 6.500 dolar, Slip Grey için ise 6.000 dolar ödemesi gerekiyor.

Bununla birlikte, Aralık 2023'ten itibaren "Satin Stealth Black" ve "Satin Ceramic White" olmak üzere iki ek kaplama seçeneği daha sunuldu. Ancak, mevcut stok durumuna bağlı olarak, Satin Stealth Black kaplama seçeneği şu anda mevcut değil. Her iki ek seçenek için de 6.000 dolar ek bir ücret talep ediliyor.


Haber Kaynağı : 12punto

elektrikli otomobil tesla Cybertruck