Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Akşener'in o sözlerini hatırlattı: CHP'li Adıgüzel'den Akşener'e 'hırsız' yanıtı: 'Bunlar da irdelenecektir..'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Destek verdiklerimiz hırsız çıktılar" sözlerine, "Asıl hırsızlık insanların umutlarını çalmaktır" diyerek yanıt verdi. Adıgüzel ayrıca, Akşener'in Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra söylediği, "Devletim için son görevimi yaptım" sözlerini anımsattı.

Akşener'in o sözlerini hatırlattı: CHP'li Adıgüzel'den Akşener'e 'hırsız' yanıtı: 'Bunlar da irdelenecektir..'

Dün Sözcü TV'de katıldığı programda İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 'hırsız' sözlerine yanıt veren CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ordu'daki seçimlere dikkat çeken Adıgüzel, "Mesele algı ile tezgah ile oy hırsızlığı ise Ordu'da iki ilçemin hesabını verin" diye konuştu, Akşener'in aday seçimindeki tercihlerinin tezat olduğunu söyledi.

"O SEÇİMİ 1.5 PUANLA KAYBETTİK"

Adıgüzel'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Akşener'in genel secim sonrası şu sözünü çok iyi hatırlıyorum; 'Masadan bir kalktım bir oturdum 6 puan gitti.'

Şimdi ben soruyorum; masadan kalkıp oturmanızla, secim sürecindeki siyasetinizle Cumhurbaşkanı adayımızdan kaç puan gitti? Çünkü biz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olduğu o seçimi 1.5 puanla kaybettik.

CHP'yi yanınızda bir yük olarak görüp bir karar alıyorsunuz, yerel seçim sonucunda aldığınız kararın faturası ağır olunca dönüp dün övgüler düzdüklerinize bugün hırsız diyorsunuz. Halbuki en büyük hırsızlık insanların umutlarını çalmaktır.

AKŞENER'İN O SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaybının esas sorumlusu olarak umut hırsızlığının da esas pay sahibi Sayın Akşener'dir. Tabiki masadan neden kalktı, neden oturdu, 'Devletim için son görevimi yaptım' gibi ifadeler... Bunlar da irdelenecektir.

"ORDU'DA 2 İLÇEMİN HESABINI VERİN!"

Mesele algı ve tezgah ile oy hırsızlığı ise Ordu'da giden iki ilçemin hesabını verin.

Bizim kurumsal ittifak için yaptığımız tüm girişimleri oldukça sorunlu bir üslup ile reddettikten sonra iki parti arasında hiçbir anlaşma olmadığı halde varmış gibi sokak algısı yaratarak büyükşehirde İyi Parti'ye ilçede şuna buna diyerek yapılan tezgah, sadece Perşembe ilçemizde 1700 hatalı oyla (aynı pusulada her iki partiye tercih nedeniyle) iptale neden oldu ve ben Perşembe'yi 268 oy ile kaybettim.


Haber Kaynağı :

Mustafa Adıgüzel Ordu Meral Akşener İYİ Parti Altılı Masa