Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP 2.kez Kızılcahamam'da toplanıyor: Gündem 31 Mart

31 Mart yerel seçimlerinin ardından 2.parti konumuna gerilen AKP'de bayram dönüşü MYK toplantısıyla başlanacak. Ayrıca ay sonu düzenlenecek Kızılcahamam Kampı'nda 31 Mart'ta yaşanan oy kayıpları masaya yatırılacak.

AKP 2.kez Kızılcahamam'da toplanıyor: Gündem 31 Mart

31 Mart seçimlerinin üzerinden neredeyse 3 ay geçmesinin ardından AKP'de seçim yenilgisinin nedenleri aranmaya devam ediyor.

Türkiye gazetesinden Emrah Özcan'ın haberine göre; Kızılcahamam’da düzenlenecek ve 30 Haziran’da başlayıp 2 Temmuz’da sona erecek olan kampta, sekiz bakan sunum yapacak. 

GÜNDEM 31 MART 

Kampın ilk gününde genel başkan vekilleri belediye başkanları ile tecrübe paylaşımı ve sohbet programında bir araya gelecek. Ardından genel merkez yönetimi bölgelerindeki belediye başkanlarıyla koordinasyon toplantıları yapacak.

İkinci oturumda ise Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan basına açık bir şekilde belediye başkanlarına hitap edecek. 

Konuşmanın ardından toplantı basına kapatılarak Erdoğan’ın da katılımıyla genel istişare ve değerlendirme bölümüne geçilecek. 

Burada Belediye başkanları yaşadıkları problemleri Erdoğan’a iletecek.

AKP daha önce de 31. İstişare ve Değerlendirme Kampı kapsamında Kızılcahamam'a gitmişti. Kamp 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında yapılmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Kızılcahamam Kampı Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart Yerel Seçimleri