Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP'li Bekir Bozdağ'dan 31 Mart itirafı: 'Ortaya çıkan sonucun sorumluları...'

31 Mart Yerel Seçimleri’nin sonuçlarına ilişkin konuşan AKP Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, "Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz. Bu mesajı doğru okumak ve gereklerini de dosdoğru yerine getirmek bizlerin birinci önceliği olacaktır" ifadelerini kullandı.

AKP'li Bekir Bozdağ'dan 31 Mart itirafı: 'Ortaya çıkan sonucun sorumluları...'

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve AKP Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’da partililerle düzenlenen bayramlaşma programında konuştu.

31 Mart Yerel Seçimleri’yle ilgili konuşan Bozdağ, “Bu mesajı doğru okumak ve gereklerini de dosdoğru yerine getirmek bizlerin birinci önceliği olacaktır. Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz" dedi.

Bozdağ şunları söyledi;

"AK Parti teşkilatları olarak seçim sonuçlarını değerlendirmeyi sürdürüyoruz. Sandıkta milletimizin bize verdiği mesajları dosdoğru okuyup gereğini yapmak, bundan sonra bizim birinci önceliğimizdir. Milletimizin verdiği mesajlar doğrultusunda yol haritamızı belirleyerek yolumuza devam edeceğiz. Şanlıurfa, AK Parti'mizin güçlü olduğu bir yer. Bu seçimlerde elde edilen sonuçlar da bu gücün korunduğunu gösteriyor. İnşallah yeni dönemde bu gücü daha da artırmak milletimizle daha ileri düzeyde buluşmak ve onlarla yol yürümek için yapılması gerekenleri büyük bir titizlikle ve doğru tercihlerle yapmaya devam edeceğiz."


Haber Kaynağı : 12punto

31 Mart Yerel Seçimleri AKP Bekir Bozdağ Şanlıurfa seçim sonuçları