Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.774

AKP'li Özlem Zengin'den Dilruba açıklaması: İkinci kez 'cahil' dedi

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, 18 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu'nun "hiç pişman değilim" sözlerine karşılık, "Açıklamaları cahilce, sorumsuz..." diyerek; "Üzgünüm' demesini beklerdim" dedi. Zengin geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda da Dilruba K.'nın tutuksuz yargılanması gerektiğini belirterek, Dilruba'nın açıklamalarını cahilce bulduğunu söylemişti.

AKP'li Özlem Zengin'den Dilruba açıklaması: İkinci kez 'cahil' dedi

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN Türk'te yayınlanan Hakan Çelik'le Hafta Sonu programına konuk oldu.

'AÇIKLAMALARI CAHİLCE...'

İzmir'de, sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanıp daha sonra serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu soruşturmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özlem Zengin, "Olayın iki boyutu var. Birisi hukuki, diğeri siyasal. Benim kişisel görüşüm tutuksuz yargılanması.

Açıklamaları cahilce, sorumsuz... Bu konuyla ilgili ceza yaptırımına yargı karar verecek. Duruşmasına gidecek, bu ifadelerle ilgili bir karar verecek. Söylediği hiçbir cümle doğruyu ifade etmiyor. İfadeler nezaketsiz ve yakışıksız. Çıktıktan sonra söyledikleri daha sorumsuzca... 'Hiç pişman değilim' diyor. 'Üzgünüm' demesini beklerdim" ifadelerini kullandı.

'BÖYLE CAHİL KONUŞMA UZUN SÜREDİR DİNLEMEMİŞTİM'

AKP'li Zengin daha önce de Ekol TV'den Armağan Çağlayan’a konuşmuş ve "Bence tutuksuz yargılansın, muhtemeldir ki ilk duruşmada büyük ihtimal serbest kalacaktır" demişti. 

Zengin o günkü konuşmasında da Dilruba K.'nın açıklamalarını cahilce bulduğunu belirterek şunları kaydetmişti:

"Kendisini dinledim, böyle cahil konuşma uzun süredir dinlememiştim. Söylediği her şey yanlış, konuştuğunu tek tek düzeltmemiz lazım. Üst perdeden bir tavrı da var. Biri şikayet edebilir mi, edebilir ama tutuksuz yargılanmalı. Ciddi bir üslup sorunu var. Her bir maddesini de kendisine de tek tek izah ederim"


Haber Kaynağı : 12punto

Özlem Zengin Dilruba K.