Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Bahçeli dosyayı eline aldı, 'nerede ve kimlerle konuştukları elimizde' dedi... '154'lük liste eyleme geçecek'

MHP lideri Devlet Bahçeli basın toplantısında konuştu. Sinan Ateş davasında, "mağdur" sıfatında katıldıkları sırada mahkemeye sundukları 154 kişilik liste hakkında da konuşan Bahçeli, "Şu liste kimin hangi gün, hangi saatte, nasıl konuştuklarının, MHP'ye hangi hakaretleri yaptıklarının toplamıdır" dedi.

Bahçeli dosyayı eline aldı, 'nerede ve kimlerle konuştukları elimizde' dedi... '154'lük liste eyleme geçecek'

MHP Genel Merkezi tarafından yapılan bilgilendirmede, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugün saat 11.00’de Genel Merkez binasında basın toplantısı düzenleyeceği duyurulmuş, toplantının içeriğine dair açıklama yapılmazken sürpriz basın toplantının içeriği merak konusu olmuştu. MHP lideri, saat 11.00 itibarıyla kameraların karşısına geçti.

MHP lideri Devlet Bahçeli basın toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Yeni yüzyıl Türkiye için emsalsiz fırsatlarla doludur. Milli birlik ve beraberlik içinde bu fırsatları yakalayacağımız düşüncesindeyim. Fakat milletimizin hassasiyetleri üzerinde oynama yapanlar, tahrip etmek için çaba harcayanlar çok tehlikeli provokasyonları birer birer sahneye sürmektedir. Muhalefetin umut bağladığı, siparişle siyaset yaptığı, bölücülerin ve teröristlerin kukla olarak hizmet ettiği Joe Biden'ın Amerika Birleşik Devletleri başkanlık yarışından çekilmesi, bölgesel ve küresel zeminde etkileri olacak bir gelişmedir.

Sayın Cumhurbaşkanımızı ve iktidarını devirme planı yapanların kendileri tasfiye olmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri'nin tazyikiyle güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen terör devletinin bağlantı noktaları, yol haritası, ana güzergahı kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin mücadelesi ve iktidarın dirayetiyle bertaraf edilmiştir. Açılan kilidin kapatılmasıyla mücavir bölgelerde hiçbir terör örgütü nefes dahi alamayacaktır. 

Türkiye'nin bölünmesi hususunda iş birliği halinde olan DEM ve CHP'nin ateşle oynadığı malumlarınızdır. DEM'lenen CHP milli güvenliğimize zarar vermektedir. DEM'lenen CHP demokrasimize leke sürmekte, milli birlik ve kardeşlik hukukumuzu kundaklamaktadır. CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde, DEM'in kullanımındadır. 

ÖZEL'E EKONOMİ ELEŞTİRİSİ: 'DELİ SAÇMASIDIR'

Karamsar tablolar çizenler, gerçek manada Türkiye'nin gücünü kavramaktan aciz düşenlerdir. CHP Genel Başkanı'nın tarihini en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi, ülkesine ve milletine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır. Ekonomi yükseliş kulvarındadır.

SOKAK HAYVANLARI DÜZENLEMESİ

Türk milleti hayvanları sever, köpekleri dost kabul eder. Bu nedenle köpeklere karşı uygulanacak her türlü yanlışın karşısında durur. MHP, her türlü yanlışın karşısında duracaktır. 

154'LÜK LİSTE

Bazı çevreler MHP'ye karşı çok büyük suçlamalarda bulunmuşlardır. Bunların toplamı 154 kişidir. Sizlerle çok zaman beraber oluyoruz. Televizyonlarda ayrıldığımız şahsiyetler var. Şu liste kimin hangi gün, hangi saatte, nasıl konuştuklarının, MHP'ye hangi hakaretleri yaptıklarının toplamıdır. Bu dosya elimizdedir, günü geldiğinde işleme geçecektir. "Bizi hedef gösteriyor" saçmalığından da kendilerini kurtarsınlar. Bizlere her türlü hakareti yapıyorlar, olayları saptırıyorlar, konuşmaması gerekenleri konuşmaya mecbur ediyorlar. Bizim hedefimiz adalettir, kendileri muhatabımız dahi değildir. 

 


Haber Kaynağı : 12punto

Devlet Bahçeli Erken seçim