Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Berat Albayrak 'Küskünler İttifakı' kurdu

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın eski bakanlarla görüşüp 'küskünler ittifakı' yaptığını yazdı.

Berat Albayrak 'Küskünler İttifakı' kurdu

AKP’nin eski Maliye Bakanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın partideki eski küskünlerle bir araya geldiği ve bu isimlerle görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. 

Gazeteci Pencere yazarı Nuray Babacan, “AKP’nin bitmeyen gelgitleri: Bir damat vakası” başlıklı yazısında eski Hazine ve Maliye Bakanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın da “küskünler ittifakı” kurduğunu yazdı.

ALBAYRAK AİLE BULUŞMALARINDA YOK 

Babacan, yazısında şunları kaydetti:

“Küskün damat Berat Albayrak’ın aylar sonra Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la verdiği ‘mesafeli’ fotoğraf karesinden tutun da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni aynen ayakta tutma çabaları konusunda ilginç gelişmeler var.

Bakanlık görevinden alındığından beri, aile ilişkilerinde mesafeli duruş sergileyen büyük damat Berat Albayrak’ın son 3 yıl içerisinde Marmaris’te her bayram yapılan aile buluşmalarının hiçbirine gitmediği biliniyor. Kurban Bayramı’nda da çocuk ve torunların büyük bölümünün bir araya gelmesine karşın Berat Albayrak’ın yine olmadığını anımsatalım.”

ALBAYRAK ESKİ BAKANLARLA 'KÜSKÜNLER İTTİFAKI' YAPTI 

Yakın zamanda çekilen aile fotoğrafını anımsatan Babacan, Albayrak’ın parti içindeki hamlelerini de aktardı:

“Tam bunun üstüne, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Berat Albayrak’ı aynı karede gösteren fotoğraf, “buzlar eriyor mu?” sorusunu gündeme getirdi. Torunlarının mezuniyet törenine katılan Erdoğanlar, karenin sonuna ilişen damatlarıyla nihayet bir araya geldi. Bu kare, AKP kulislerinde de dikkat çekti. Berat Albayrak’ın bir gün kendisine yapılan haksızlığın anlaşılacağı ve yeniden siyasette yer alacağı beklentisi içinde olduğunu iddia edenler var. Hatta geçmişte, sorunlu olduğu bazı eski bakanlarla yeniden ilişki kurup, ‘küskünler ittifakı’ yaptıkları da konuşuluyor…”



Haber Kaynağı : 12punto

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Berat Albayrak