Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

CHP Tüzük kurultayı için toplanacak

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 4 Eylül’de Sivas’ta yapmayı planladığı tüzük kurultayı için hazırlandığı belirtildi.

CHP Tüzük kurultayı için toplanacak

CHP, parti tarihinde ilk kongresi olarak kabul ettiği Sivas Kongresi’nin yıl dönümünde, 4 Eylül’de Sivas’ta yapmayı planladığı tüzük kurultayı için hazırlanıyor. 

Cumhuriyet'in haberine göre Tüzük kurultayının 4 Eylül’de başlayacağını 5 Eylül’de Ankara’da tüzük komisyonunun toplanmasıyla devam edeceğini aktaran parti kurmayları, “9 Eylül’e kadar süren bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Bunun detaylarını gelecek hafta pazartesi günü yapacağımız MYK toplantısında değerlendireceğiz. Tüzük için örgütlerden gelen önerileri de orada ele alacağız. Bunun dışında da genel başkanımız eylül ayı öncesi mutlaka hem parti meclisiyle hem il başkanlarıyla bir araya gelerek tüzük için önerilerini dinleyecek. Tüzük çalışmasının içinde bir günü de seçim beyannamemiz gibi olacak parti programı çalışmasına ayırmak istiyoruz” bilgisini paylaştı. 

EN SERT ŞEKİLDE DİRENECEĞİZ 

Öte yandan; önceki gün yapılan MYK toplantısında Meclis’in sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemeden yargı paketine kadar sıkışık gündemini de değerlendirdiklerini aktaran parti kurmayları, “Önceliğimiz halkın itiraz ettiği düzenlemelere Meclis’te olduğu en sert şekilde direnmek” yorumunu yaptı. 


Haber Kaynağı : 12punto

CHP CHP Tüzük Kurultayı CHP MYK