Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

DEM Parti iddiası! Yerel seçimlere 10 gün kala 'Nevruz' ayarı mı gelecek?

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, iktidarın Murat Kurum'un yerel seçimlerde şansını artırmak için, "21 Mart’ta yurt çapında, özellikle de İstanbul’da büyük Nevruz mitinglerine izin verebilir" dedi.

DEM Parti iddiası! Yerel seçimlere 10 gün kala 'Nevruz' ayarı mı gelecek?

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum'un yerel seçimlerde kazanması için DEM Parti'yi daha görünür kılabilecek yöntemler aranabileceğini söyledi.

Zeyrek yazısında şu ifadeleri kullandı:

NEVRUZ ADIMI GELEBİLİR 

"Kurum’un tabloyu değiştirme şansı olmasa da tablonun değişme ihtimali var. AK Partililerin yaptığı değerlendirmeye göre DEM Parti yüzde 4’ü geçer, YRP yüzde 3’ün altına düşerse İmamoğlu’nun işi zorlaşabilir, Kurum’a şans doğabilir. İktidar bu nedenle DEM Parti’nin görünürlüğünü artıracak adımlar atabilir. Bu noktada da 21 Mart günü, yani Nevruz Bayramı öne çıkıyor. Sağda solda sürekli DEM Parti karşıtı görünen, DEM Parti’yi terör unsuru gibi gösteren iktidar, bu 21 Mart’ta yurt çapında, özellikle de İstanbul’da büyük Nevruz mitinglerine izin verebilir. Böylece DEM Parti İstanbul’da da gövde gösterisi yapma şansı bulabilir ve görkemli bir mitingle İstanbul’daki tabanını birleştirip ayağa kaldırabilir. 21 Mart günü İstanbul’da yapılacak büyük DEM Parti mitinginin 10 gün boyunca DEM Parti seçmeninde yaratacağı o duygu DEM Parti’ye oy, Kurum’a umut olarak yazılabilir.


Haber Kaynağı : 12punto

Deniz Zeyrek Nevruz DEM Parti Murat Kurum