Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

DEM Parti sözleriyle gündeme oturan Burcu Köksal’dan yeni açıklama geldi!

DEM Parti ile ilgili sözleri gündeme oturan CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal düzenlediği basın toplantısında "Belediye başkanı olduğumda belediyenin kapısı etnik kökeni, mezhebi, görüşü ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'ne vatandaşlık bağıyla bağlı olan bu ülkeyi seven, bu ülkenin birliğini ve bölünmez bütünlüğünü savunan herkese ardına kadar açık olacaktır” ifadelerini kullandı.

DEM Parti sözleriyle gündeme oturan Burcu Köksal’dan yeni açıklama geldi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’ın DEM Parti çıkışı siyaset gündemindeki yerini koruyor.

CHP içinde de tartışmalara neden olan açıklama sonrası Köksal basın toplantısı düzenledi.

"Belediye başkanı olduğumda belediyeyi DEM ve HÜDAPAR ile yönetmeyeceğim” diyen Köksal “Hiç kimse cümlelerimi kesip biçip cımbızlayıp başka anlamlar çıkarmasın. Belediye başkanı olduğumda belediyenin kapısı etnik kökeni, mezhebi, görüşü ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'ne vatandaşlık bağıyla bağlı olan bu ülkeyi seven, bu ülkenin birliğini ve bölünmez bütünlüğünü savunan herkese ardına kadar açık olacaktır” ifadelerini kullandı.

BURCU KÖKSAL NE DEMİŞTİ?

Burcu Köksal, Afyon'da partinin genel başkanı Özgür Özel'in de katıldığı bir mitingdeki konuşmasında, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" demişti.

Özgür Özel, Köksal'ın sözleri için 'sürçülisan' derken Köksal bunu reddetmiş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Köksal'a "Ya kendine başka iş bulacak ya da başka parti" şeklinde tepki göstermişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Burcu Köksal Cumhuriyet Halk Partisi CHP DEM Parti