Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

DEM’den CHP’nin ‘AKP ile İstanbul pazarlığı’ iddiasına yanıt

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Sözcüsü Ayşegül Doğan, CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat‘ın, “AKP ile HEDEP arasında İstanbul’da aday çıkarma konusunda arka kapı diplomasisi olduğu” iddiasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

DEM’den CHP’nin ‘AKP ile İstanbul pazarlığı’ iddiasına yanıt

CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat, gazeteci Nevşin Mengü’nün YouTube kanalında çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Fırat, “İstanbul’da HEDEP’in aday çıkarması konusunda arka kapılarda çok yoğun bir diplomasi var. Antalya ve Mersin’de de… Korkunç olan şey şu, insanların demokratik bir iradeyle seçtiği belediye başkanlarına diyor ki, ‘senin suçun olup olmadığına bakmayacağım, CHP’ye yarıyorsa kayyum atarım ya da Demirtaş’ı bırakmam.’ Bu siyaset değil, rezillik” dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Sözcüsü Ayşegül Doğan, sosyal medya hesabından CHP PM Üyesi Ali Haydar Fırat’ın iddiasına yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan DEM Sözcüsü Ayşegül Doğan, ‘Gizli protokol yapmak bizim işimiz değil’ ifadelerini kullandı.

Doğan’ın paylaşımı şöyle;

“On yıllardır hukuk siyasetin sopası olamaz, olmamalıdır diyoruz. Ağır bedellerle, buna karşı özgürlük, eşitlik, adalet ve barış mücadelesi veriyoruz. Size tavsiyem, iddia dahi olamayacak bu spekülatif, algı yaratmaya dönük yorumlarınızı yapmadan önce, eski gazeteci, yeni siyasetçi olarak olası kaynaklarınıza dikkat etmenizdir. Aksi takdirde yalan haber yaymaktan en hafif deyimiyle mahcup olabilirsiniz! Yeri gelmişken hatırlatayım, “gizli protokol” yapmak bizim işimiz değil!”



Haber Kaynağı : 12punto

Ayşegül Doğan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi DEM Parti