Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum ve Erdoğan'a gönderme: 'Bu millet temsilciye oy vermez'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AKP'nin İBB adayı Murat Kurum’a gönderme yaparak "Bu milletin ortak akla, demokrat bir zihniyete, birinden izin alarak hareket edecek kişilere değil, 16 milyon insandan talimat alan, onların arzularını, isteklerini yerine getirene ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum ve Erdoğan'a gönderme: 'Bu millet temsilciye oy vermez'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beşiktaş Karanfilköy'de 29 Nisan 2023'te temeli atılan kentsel dönüşüm projesinin Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen daire belirleme kura çekiliş törenine katıldı.

"YILLARDIR BU LANET OLASI TERÖR BELASININ DERDİNİ ÇEKİYORUZ"

Törende konuşma yapan İmamoğlu, Kuzey Irak’ta şehit olan askerleri anarak ailelerine başsağlığı diledi.

İmamoğlu, "Dün hepimizin evine ulaşan acı haberle sarsıldık. Bu ülkenin pırıl pırıl genç evlatlarını, askerlerimizi şehit vermek elbette hepimizi derinden üzüyor. Ben başta bir baba olarak üzülüyorum. Hepimizin evlatları bugün eğer yaşamlarını sürdürüyorsa, hayatlarını devam ettiriyorsa o şehitlerimizin bu mücadelesi sayesinde. Yıllardır bu lanet olası terör belasının derdini çekiyoruz ve evlerimize kederler çöküyor" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN VE KURUM'A GÖNDERME: BU MİLLET TEMSİLCİYE OY VERMEZ"

Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin mesajlar veren İmamoğlu, "Millet İstanbul'a ihanet edeni sevmez. Kendimizi İstanbul'a mühürledik" diye konuştu.

İstanbul’a hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyen İmamoğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'a gönderme yaparak “Bu milletin ortak akla, demokrat bir zihniyete, birinden izin alarak hareket edecek kişilere değil, 16 milyon insandan talimat alan, onların arzularını, isteklerini yerine getirene ihtiyacı var. O kişiye oy verin kardeşim, bu kadar basit. Başka bir şeye gerek yok. Bu millet temsilciye oy vermez” diye konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

Ekrem İmamoğlu Recep Tayyip Erdoğan Murat Kurum