Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan'dan 31 Mart seçimlerine dair kargaşa ve kaos uyarısı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de gerçekleştirilen Valiler Buluşması Programı'nda konuştu. Erdoğan gündemdeki yerel seçimlere dair açıklamalar yaptı.

Erdoğan'dan 31 Mart seçimlerine dair kargaşa ve kaos uyarısı

Erdoğan, Valiler Buluşması Programı'nda açıklamalarda bulundu. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

-Valiler şehrin her bir meselesine sahip çıkıp öncelik yapmakla mükelleftir. Yılın her zamanı kapısı da gözü de feraseti de açık olacaktır. Yönetim tahammüllerimiz de bize aynı hakikati göstermektedir. 

-Kimi mankurtlar varsa da milletimizin kalbi yanı heyecanla atmaktadır. İlimden ahlaka adaletten gayrete her konuda u yol haritasını izleyeceğiz. Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı vazifelerimizde hep bu anlayışla hareket ettik.

-2023 hedeflerimizi adım adım hayata geçirdik ve maruz kaldığımız onca saldırıya rağmen hedeflerimizin önemli bir kısmını gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin ilk asrını geride bıraktık, genel seçimlerden sonra yeni bir vizyon daha ortaya koyduk. Türkiye Yüzyılı devletin ve milletin ortak hayali ve projesidir. 

-Ülkemize kazandırdığımız kalkınma ve demokrasi atılımı Türkiye Yüzyılının temelidir. Türkiye yüzyılını bizden sonra nesillere bırakacağımız en değerli miras olarak görüyoruz. 2024 yılını da gök kubbede bırakacağımız insanımızın gönlünde hoş sedalar  bırakan bir anlayışla devireceğiz. 

-Ülkemizin ilk asrının hangi sancılarla geçtiğini biliyoruz. Her ne kadar ülkemizi en üst lige çıkarsak da geldiğimiz noktayı yeterli bulmuyoruz. Öyle kritik bir eşikteyiz ki bundan sonra atacağımız adımlarla ya küresel gelişmişlik liginin en üstünde yer alacağız ya da tekrar geriye düşme riskiyle karşı karşıya kalacağız. 

"BAYAT OYUNLAR"

-Ömründe tuğla üstüne tuğla koymamış, herhangi bir esere imza atmamış olanların rahatlığı sizi yanıltmasın. Türkiye ne zaman kritik bir eşiğe gelse hemen tuzaklar, çeşitli oyunlar ortaya atılıyor. 28 Şubatvari hevesleri de anlıyoruz, bu bayat oyunlar bizi Türkiye Yüzyılı vizyonumuzdan uzaklaştıramaz. 

-Sıkıntıların elbette farkındayız. Küresel ve bölgesel krizlerin neden olduğu dalgalanmaları milletleri birbirine düşman etme aracı olarak kullanıyorlar. Yalan yanlış haberlerle ülkeyi karıştırmaya çalışıyorlar. Genç vatandaşlarımızın zihin ve gönül dünyalarını bulandırarak hayallerini gerçekleştirmeyi hedefliyorlar. Türkiye asla taviz vermedi, demokratik olgunluğundan rahatsız olan faşizmin en müphem şeklini övmeye başladılar. 

-Türkiye sadece Türkiye sınırlarından ibaret bir ülke değildir. Çok geniş bir coğrafyada milyonlarca insanların kalpleri ve yüzleri bize dönüktür. Hakkı dile getiren ve hakikati teslim edebilenler için bu anlamlı tablo çok büyük bir sorumluluk demektir. 

-Türkiye 31 Mart'ta yeni bir seçime hazırlanıyor. Ülkenin ve milletin geleceğini ilgilendiren her husus gibi bu seçimde de sizlerden üstün gayret bekliyorum. Seçimlerin sağlıklı bir şekilde yapılması şarttır.

Her seçim dönemi gibi 31 Mart'ta da milletten alamadıkları desteğin acısını kargaşa ve kaos çıkararak gizlemek isteyenler olacaktır.

Biraz daha sertleşen rekabeti ülkeyi karıştırmak için kullanmak isteyenler de olacaktır. Bu seçimleri de suhuletle tam bir demokratik olgunluk içerisinde neticelendireceğimize inanıyorum.


Haber Kaynağı : 12punto

28 Şubat AKP Cumhurbaşkanı Erdoğan demokrasi Ev Erdoğan