Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan'dan CHP'ye Köksal göndermesi: 'Belediyelerimizin kapılarını kimseye kapatmadık'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Mamak'ta toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, CHP'li Köksal'a gönderme yaptı. "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık. Asla ırkçı, faşist zihniyetten olmadık" dedi.

Erdoğan'dan CHP'ye Köksal göndermesi: 'Belediyelerimizin kapılarını kimseye kapatmadık'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Mamak'ta toplu açılış töreninde konuştu. CHP'li Burcu Köksal'ın DEM Parti'yi hedef alan çıkışına göndermede bulundu.

Erdoğan, şöyle konuştu:

"Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık."

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, yaptığı bir konuşmada, “Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak” demişti.

"HATA VARSA KENDİMİZE BAKARIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti:

"Bugün Mamak'ta tamamlanan eser, yatırım ve hizmetlerin toplu açılışı için bir aradayız. Mamak'a olan şükran borcumuzu ödemek istiyorum. Türkiye'nin en kritik seçimlerinden birini yaptık. Mamak şahsıma yüzde 49 oranında oy verdi. Tüm Mamaklı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Daha yüksek oy bekliyorduk demek ki mesajlarımızı iletmede eksikliklerimiz oldu. Her vatandaşımız bizim başımızın tacıdır. Biz eksik varsa kendimizde arar, hata varsa kendimize bakarız.

"ESER SİYASETİNİ ZİRVEYE ÇIKARACAĞIZ"

Muhalefet ise bırakın kazandıklarını yenildiklerinde bile kendilerini sorgulayıp hesaba çekmezler. Bir günah keçisi bulup yollarına devam ederler. Mayıs seçimlerinde de aynısını yaptılar. Suçu vatandaşa ve adaylarına atıp kendilerini temize çektiler. Ne oldu altılı masa, hani liderler; Meclis'e girebildiler mi masada kim kaldı? İnşallah Mamak 31 Mart'ta destan yazacak. Kazanmış olmamıza rağmen bu seçimde aldığımız oyu yeterli görmüyoruz. 31 Mart'ta Mamaklı kardeşlerimiz ile el ele verip eser siyasetini zirveye çıkaracağız.

"MAMAK'IN ESKİ HALİNİ HEPİMİZ HATIRLIYORUZ"

Mamak'ın eski halini hepimiz hatırlıyoruz. Daha önceden akla gecekondular, yokluk yoksulluk gelirdi. Yatırımlarımızla bu tabloya son verdik. Mamak'ın eski görünümünden kurtulması için her alanda önemli atılımlar gerçekleştirdik. Artık büyüyecek yeri kalmamış, kimi ilçelere göre Mamak hala potansiyelli yüksek yerlerin başında geliyor. Mamak bu yarışta giderek öne geçiyor. Bugün bu eser ve hizmet zincirine yeni halkalar ekliyoruz. 52 kalem yatırımı sizlerin hizmetine veriyoruz. Bu projeler arasında havuzlar, millet kıraathaneleri, kapalı pazar yerleri, kütüphaneler, gençlik merkezleri bulunuyor. Belediye ve bakanlıklarımızın yaptığı hizmetleri resmen hizmete alıyoruz.

"DEVASA BÜTÇELERE RAĞMEN HİÇBİR ESERLERİ YOK"

Havalimanından ta buralara kadar yolların asfaltlanması diye bir şey var mı? Nereden nereye geldik. Bol keseden vaat dağıttılar, sözlerini yerine getirmediler. Devasa bütçelere rağmen hiçbir eserleri yok. Proje diye bahsettiklerinin fazlasını bizim orta çaplı belediyelerimiz daha iyi yapıyor. Ankara'da yapılan ne varsa hepsi bizim yaptıklarımız. Taş üstüne taş koymamakla övünen beceriksiz yönetim var. Bu seçimlerde Mamak'ta bayrak değişimine gittik. Murat Köse kardeşimizin yerine Asım Balcı kardeşimizi aday gösterdik. Murat kardeşimize hizmetleri için teşekkür ediyorum. Yol arkadaşlığımızı başka alanlarda devam ettireceğiz.

"HİZMET EDERKEN KİMSENİN KÖKENİNE MEZHEBİNE BAKMADIK"

Her kim bölgecilik yapıyor, insanları etnik kökenine göre ayırıyorsa bu milletin huzurunu istemiyor demektir. Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyelerimizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık. Asla ırkçı, faşist zihniyetten olmadık. 14-28 Mayıs seçimlerindeki gibi bu seçimde de siyasi rekabeti siyasi husumete dönüştürmeye çalışanlar var. Hangi kökene, meşrebe, fikre, siyasi görüşe mensup olursa olsun her vatandaşımız başımızın tacıdır.

"CHP YÖNETİMİ KENDİ KÖTÜ GEÇMİŞİYLE YARIŞIYOR"

Teröre ve şiddete bulaşmadığı, bu millete ihanet etmediği sürece hangi partiye oy verirse versin herkesi bağrımıza bastık. Tek parti zihniyetinin günümüzdeki temsilcisi olan CHP yönetimi, ırkçılık, ayrımcılık ve bölücülükte yine kendi kötü geçmişiyle yarışıyor. Bunlar lafa gelince sağda solda ahkam keserler ama insanları etnik kökenine bakarak ayrıştırmadan duramaz.

"KAYBEDECEKLERİNİ ANLAYANLARIN TAHRİKLERİNE KAPILMADAN..."

Biz yakın geçmişte Çorum, Maraş olaylarını yaşamış milletiz. Sivas olaylarında provokasyonları yaşamış milletiz. Kim mezhep üzerinden siyaset yapıyorsa bu milletin iyiliğini istemiyordur. Siyasetçiler olarak elbette yarışacağız. Ülkemiz adına doğru bulmadığımız hususları ifade edeceğiz ama bunları yaparken aramıza nifak sokmaya çalışanlara karşı daima uyanık olacağız. Şehrimizin sorunlarının kör düğüm haline gelmemesi için 31 Mart fırsattır. Gelin bu fırsatı heba etmeyelim. Kaybedeceklerini anlayanların tahriklerine kapılmadan 11 gün boyunca çok iyi çalışacağız. Ankara 'yavaşlıktan' kurtulmalı.


Haber Kaynağı : 12punto

Afyonkarahisar Burcu Köksal Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP DEM Parti