Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan'dan Gazze açıklaması: 'Ticaret ve diplomasi alanında 'baskı' kurmayı sürdüreceğiz'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda DEİK Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'nde konuşma konuştu. Erdoğan, "Netanyhau ve yönetimi Gazze'ye katliama son verinceye kadar ticaret ve diplomasi alanında İsrail üzerinde baskı kurmayı sürdüreceğiz" dedi.

Erdoğan'dan Gazze açıklaması: 'Ticaret ve diplomasi alanında 'baskı' kurmayı sürdüreceğiz'

Kamuoyunda İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Türkiye'nin İsrail ile ticaret yapması büyük tepkilere neden olmuştu.

İsrail'le ticari ilişkiler önce kısıtlananmış ardından da 'ticaretin durdurulması' için adımlar atılmıştı. 

Ancak birçok alanda ticaretin devam ettiği haberlere yansımıştı. Son olarak DEİK Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'nde konuşan Erdoğan şunları söyledi:

"GAZZE'DE KATLİMA SON VERİNCEYE KADAR..."

"Türk özel sektörünün şimal yıldızı DEİK ile sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. 2023/2027 çalışma dönemi için çalışan yönetim kurulunu tebrik ediyorum. DEİK, 1985 yılında bu yana dış ticaret, uluslararası hizmetlerde büyük rol üstleniyor. Görev alan iş dünyamızın temsilcilerini anıyorum. İnsanımızın evine ekmek götürmesini sağlayan DEİK üyelerine şükran sunuyorum. Ödüle layık görülen ustalarımızı tebrik ediyorum.

Netenyahu ve yönetimi Gazze'ye katliama son verinceye kadar ticaret ve diplomasi alanında İsrail üzerinde baskı kurmayı sürdüreceğiz."


Haber Kaynağı : 12punto

İsrail Gazze Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'le ticaret