Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan'dan Özgür Özel'e 'Kılıçdaroğlu' göndermesi: Akıbeti 13 kez seçim kaybeden bir önceki gibi olacak

Manisa’da konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçirmediği halde borusunu burada öttürmek isteyenler var. Manisa'nın da desteğiyle onu da özgürleştirerek, prangalarından kurtaracağız. Akıbeti 13 kez seçim kaybeden bir önceki gibi olacak" diyerek CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef aldı.

Erdoğan'dan Özgür Özel'e 'Kılıçdaroğlu' göndermesi: Akıbeti 13 kez seçim kaybeden bir önceki gibi olacak

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa mitinginde konuştu.

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef alan Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçirmediği halde borusunu burada öttürmek isteyenler var. Manisa'nın da desteğiyle onu da özgürleştirerek, prangalarından kurtaracağız. Akıbeti 13 kez seçim kaybeden bir önceki gibi olacak" ifadelerini kullandı.

Seçim meydanlarındaki 'Oy yoksa hizmet yok' söylemlerini Manisa'da da sürdüren Erdoğan, "Hükümet zaten Cumhur İttifakı'nda, bizde. Burayı da Cumhur İttifakı olarak aldığımız zaman durum ne olacak? Herhangi bir aksama olmadan Ankara ve Manisa el ele verecek, buradaki hizmetler artarak devam edecek" diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından başlıklar şöyle:

''Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu buralarda öttürmeye heveslenen biri var. Buradan kendisine sesleniyorum hiç merak etmesin kendini boşuna paralamasın boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız bir önceki gibi.

Tendürek'te inlerine girdik. Nerede teröristan, terör örgütleri? Hepsi şu anda darmadağın.

EKONOMİ MESAJI: SIKINTILAR YIL SONUNDAN İTİBAREN HAFİFLEYECEK

Ekonomideki sıkıntıların yıl sonundan itibaren hafiflemeye başladığını, önümüzdeki yıldan itibaren yeniden yükselişe geçeceğimizi hep birlikte göreceğiz. Hiçbir şey üretmeden, program, proje geliştirmeden, milleti kendilerine mahkum etmek isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakmak boynumuzun borcudur. Şimdiki CHP Genel Başkanı'nı zaten kimsenin taktığı yok. Kendilerini pazarlıklara öyle kaptırdılar ki Manisa Saruhanlı'da olduğu gibi aday listelerini seçim kurullarına zamanında veremediler. 

''KİRLİ İTTİFAKIN FARKINDAYIZ''

Her işi gizli saklı yapmayı adet bildiler, İstanbul ve Mersin'de kurulan kirli ittifakın farkındayız. Türkiye düşmanı çevrelerle hareket etmekten çekinmediler, şehirlerimizin geleceği kirli pazarlıkların mezesi yapılamaz. Bırakın dünyada ve Türkiye'de ne olup bittiğini, kendi memleketleriyle bile ilgilenme gereği duymuyorlar.

"3-5 BELEDİYE ALACAĞIZ DİYE..."

Böyle siyaset olmaz. 3-5 belediye alacağız diye siyasi bölücülere bu derece teslim olunmaz. Kadınlarımızın, gençlerimizin, çalışanlarımızın, emeklilerimizin beklentileri, hakları bu kifayetsiz muhterislerin insafına bırakılamaz. Cumhurbaşkanı bu kardeşiniz hükümet zaten Cumhur İttifakı'nda bizde. Burayı da Cumhur İttifakı olarak aldığımız zaman herhangi bir aksama olmadan Ankara ve Manisa el ele verecek buradaki hizmetler artarak yoluna devam edecek.''

"SEÇİM GECESİ GÖZÜM MANİSA'DA OLACAK"

"Manisa verdiği sözü tutar" diyen Erdoğan, "Seçim gecesi gözüm Manisa sonuçlarında olacak. Biz milletimiz karşısına hep eser ve hizmet siyasetiyle çıktık. Bugüne kadar da sözümüzü tuttuk" ifadelerini kullandı.

HİZMET TEHDİDİ MANİSA'DA DA DEVAM ETTİ

Cumhurbaşkanı bu kardeşiniz. Hükümet zaten Cumhur İttifakı'nda, bizde. Burayı da Cumhur İttifakı olarak aldığımız zaman durum ne olacak? Herhangi bir aksama olmadan Ankara ve Manisa el ele verecek, buradaki hizmetler artarak devam edecek."


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Cumhur İttifakı Manisa Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel