Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8932
Dolar
Arrow
34,0808
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9689
Altın
Arrow
2816,0000
BIST
Arrow
9.758

Ferdi Tayfur'dan 17-25 saatine... İşte Bahçeli'nin 143 günde verdiği 3 mesaj

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Genel Merkez binasında ziyaret etmiş ve ziyaretin ardından ortaya çıkan fotoğrafta 17-25 Aralık saatinin yeniden ortaya çıktığı görülmüştü. Peki 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından MHP lideri Bahçeli iktidara ne tür göndermeler yaptı. İşte Bahçeli'nin gönderme panoraması...

Ferdi Tayfur'dan 17-25 saatine... İşte Bahçeli'nin 143 günde verdiği 3 mesaj

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin siyasetteki göndermelerine bir yenisi eklendi. Son olarak MHP Genel Merkezi'nde 17-25 saatinin ortaya çıkması siyasette MHP-AKP geriliminini yeniden gündeme getirdi.

Bahçeli'nin Erdoğan'ın siyasilerle yaptığı görüşmeler ve kritik atamalar öncesi verdiği mesajlar ise siyasette tartışılmaya devam ediyor. 

İşte Bahçeli'nin son 143 günde iktidara verdiği 3 mesajın panoraması...

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 31 Mart yerel seçimlerinden 24 gün sonra yaptığı Ferdi Tayfur paylaşımı dikkat çekmişti. 

FERDİ TAYFUR İLE BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yürüyüş yolunda yürüdüğü anlar paylaşılırken, görüntülere Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" isimli şarkısının eşlik ettiği görülmüştü.

Seçilen şarkı, içerdiği sözler nedeniyle dikkat çekerken şarkıda "Ben sana dost oldum sen düşman oldun / Sen beni kendine göre mi buldun / Hainsin diyorsam söyleten sensin / Sana söylediğim sözlere kızma / Sitem ediyorsam ettiren sensin" gibi sözler yer alıyordu. 

Bu sözler yerel seçimlerin hemen ardından MHP lideri Bahçeli'nin AKP'ye ve Erdoğan'a yönelik göndermesi olduğu düşünülmüştü. 

DOSYA VE YÜZÜKLE DEVAM ETTİ

11 Haziran tarihinde ise, partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Erdoğan'ın CHP'ye ve genel başkanı Özgür Özel'e iade-i ziyareti öncesi manidar bir paylaşımda bulunmuştu.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Bahçeli "Allah bana yeter" yazılı bir yüzükle elinin altında bir dosyanın olduğu fotoğrafı paylaştı. Bahçeli'nin elinin altında bir dosya olması ise dikkat çekti.

Aynı gün Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüştü. 

17-25 ARALIK AYRINTISI

Süper Lig'in 2.haftasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik saldırı sonrası Ali Koç, önce CHP Genel Merkezi'nde CHP lideri Özgür Özel'i, ardından MHP Genel Merkezi'nde MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. 

Bahçeli ziyaretinde çarpıcı bir ayrıntı dikkat çekti.

Ziyaret sırasında çekilen fotoğrafta, Bahçeli ve Koç'un arkasında "17-25 Aralık saati" dikkat çekti. 

2015 yılında Ankara’da Bahçeli’yi ziyaret eden dönemin Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, MHP liderinin odasında 17.25’te sabitlenen saatin hikayesini aktarmıştı. Saati, 17-25 Aralık soruşturmalarına atfen 17.25’te durduran Bahçeli, “Bunu bizzat ben yaptım. 17.25’i gösterdiğinde pilini çıkardım. Buradan da anlayabilirsiniz ki biz, 17 ve 25 Aralık’ın hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız” demişti. Bugün yapılan Bahçeli-Koç görüşmesinde 17.25'e sabitlenmiş saat tekrar göründü.

Ayrıca fotoğrafın 2 Temmuz 2023'ten beri odada bulunduğu ayrıntısı ortaya çıkarken fotoğrafta neden 17-25 Aralık saatinin odaya geri döndüğü merak konusu oldu.


Haber Kaynağı : 12punto

Devlet Bahçeli Ali Koç 17-25 Aralık Ferdi Tayfur